Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan hangoltátok össze ha máshogy működtök szexuálisan?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel fél éve vagyunk együtt, és már néha gondot okozott, hogy nekem elég magas a libidóm neki meg kissé alacsony. Alapvetően jól megvagyunk, de van időszakok keveslem a szexet és ez vitát okoz köztünk. Sokszor fáradt munka után, vagy valami ami tudom hogy nem kamu, csak nálam például nem okoz gondot a fáradtság. Pedig jó a szex, nem szokott ezzel gond lenni. De nem tudom hogyan kéne dűlőre jutni, mert ha szóba jön valószínűleg vita lesz belőle, ezért lennék kíváncsi tapasztalatokra. Mindketten 20 évesek vagyunk.2018. ápr. 4. 12:13
11/12 anonim válasza:
a "szoktatok" múlt időben van, és én jelen időt használtam, helyesen.
de amúgy szerintem nem, nem az olvasás dominál a párkapcsolatotokban.
és hát verd ki magadnak, ha ennyire létszükséglet a szex.
szegény barátnőd.
12/12 anonim válasza:
Sehogy. Annyi nő van, mint égen a csillag. Semmi értelme egy eleve halálraítélt kapcsolatot erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!