Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan hangoltátok össze ha máshogy működtök szexuálisan?
Sehogy. Ez olyan dolog, ami idővel inkább csak rosszabb lesz: neki még kevesebb kedve lesz, te még kiéhezettebb leszel, és állandó viták lesznek, ami miatt még kevesebb lesz a szex.
Vagy elfogadod így, de akkor tényleg fogadd el, és egyáltalán ne nyaggasd, vagy ez ennyi volt.
Attól függ mennyire magas a libidód. Nekem eléggé, napi szinten tudnék szexelni, és még nem találtam felnőtt férfit, akinek ez hasonlóan működne. Persze papíron mindenki egy ultra bika, de amikor gyakorlatba kéne át ültetni, ott vannak bajok.
Én elengedtem, ha két naponta van szex akkor elvagyok masztizással is. Ha ennél kevesebb lenne, nem mennék bele a kapcsolatba. Szerintem ha nem túl nagy a különbség, próbálj alkalmazkodni, ha már túl nagy a különbség, akkor ne erőltesd.
26N
Nagyon nehezen, de mivel nem a szex az egyedüli fenntartó erő a kapcsolatunkban így azokra koncentrálunk.
Viszont ha huszonévesek lennénk, nyilván nem lenne ilyen plusz kötőanyag.Lépj.
szóval a farkad vezet.
a nőd meg nem ilyen egybites.
szerintem jobban jár nélküled.
érdekes, itt olyan párkapcs. problémákról sosem olvasok, hogy a férfiak azt írnák, többet szeretnének beszélgetni a párjukkal, igazi, mély beszélgetésekre gondolok, vagy hogy azon veszekednek, ki használja az olvasólámpát, mert mindketten épp egy-egy jó könyvet olvasnak esténként.
szóval mindig csak a baszás körül forognak a dolgok.
beszélgetni, olvasni nem nagyon szoktok.
#8..azért nem vagy semmi hogy egy kérdés alapján te megítéltél milyen ember lehetek..:D Aki látatlanban ítélkezik az a primitív, nem az aki próbál megoldást találni egy problémára, nem rögtön eldobni azt, hisz ez a kérdésem tárgya is, ha nem tűnt volna fel.
Sok programot szervezünk együtt, próbálunk egymás kedvében járni, ebben az egy dologban mások az igényeink, amin szeretnék javítani. De soha nem erőltettem ha esetleg nemet mondott, tudomásul vettem. Amúgy szoktunk olvasni is ha már te ebben méred az emberi mivoltot, de arról miért írjak ki kérdést, hogy ki használja az olvasó lámpát? :D
Ja és szoktatok, nem "szoktok" te kultúrbarbár. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!