Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny lennél ha a párod flörtölne?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 21:30
1/13 anonim válasza:
Ha velem flörtölne, akkor nem, minden más esetben igen.
2/13 anonim válasza:
Soha nem voltam féltékeny, de én fordítva vagyok bekötve.
3/13 anonim válasza:
#2:irigyellek! Az enyém egy óriási IGEN
4/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen az alaptermészete. Van, aki fűvel-fával flörtölget és nincs jelentősége, volt egy ilyen kollégám egy korábbi munkahelyemen, ő olyan volt. Más az, ha valakit ezzel kiemelt figyelemmel kezel.
8/13 anonim válasza:
Féltékenység nem vezet semmire, szóval ezt hanyagolom. Ha problémát látunk a kapcsolatban, azt megbeszéljük, megoldást keresünk.
Ha előttem flörtölget, az lehet probléma, mert megbeszélés alapján ilyet nem teszünk, szabályokba ütközik, beszélni kell róla.
9/13 A legrosszindulatúbb válasza:
Nem túlzottan érdekelne.
10/13 anonim válasza:
igen,de ez nlunk oda vissza müködik. De nem szokásunk flörtölgetni másokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!