Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom most mutat be a szüleinek, de az anyukája nem kedvel, mit tudok tenni? Többi lent✓
Sziasztok, szóval..
A barátomat nagyjából november óta ismerem, januárban jelentettük ki hogy legyünk együtt.. Azóta történt sok minden és sokszor meséli hogy anyukája nem nagyon kedvel ilyen olyan pletykák miatt.
Holnap megyek hozzájuk de nagyon félek.. A korkülönbség is nagy köztünk, én 17 vagyok ő holnap lesz 26
Nagyon aggódom hogy anyukája nem fog megkedvelni, nem tudom mit tudnék tenni
Gondoltam viszek viragot meg csokit es próbálok majd mosolyogni es kedves lenni de nagyon félek
Előre is köszönöm
Alapból abba bele fog kötni, hogy egy gyerekkel jár a fia. Ha már most utál, akkor ez nem fog változni.
A fiának kéne leállítania, mielőtt hazavisz bemutatni. Aki erre nem képes, azzal ne tervezz hosszú távra: szét fog marni titeket az anyós.
Én semmit nem vinnèk első alkalomkor. Én nem is vittem semmit.
Amikor meg vittem, tudod mit csináltak a süteményemmel? Meg sem kóstolták! Nagyon megbántottak vele, soha többet nem vittem semmit nekik. Nem is fogok.
Engem sem kedveltek annyira. 3 év után sem! Amikor megkérte a fia a kezem, nem is gratulált hanem elkezdett győzködni arról, hogy nem kell a papír minek az!? Hát mondom mert mi úgy döntöttünk és jó lenne ha nem akarnának lebeszélni minket. Illetve csak nekem mondta a párom háta mögött.
Azt hiszed attól fognak jobban szeretni ha viszel valamit? Már meg van az első benyomásuk rólad... Nyilván legyél kedves hozzájuk, de szerintem felesleges az ajándék még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!