Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom most mutat be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom most mutat be a szüleinek, de az anyukája nem kedvel, mit tudok tenni? Többi lent✓

Figyelt kérdés

Sziasztok, szóval..

A barátomat nagyjából november óta ismerem, januárban jelentettük ki hogy legyünk együtt.. Azóta történt sok minden és sokszor meséli hogy anyukája nem nagyon kedvel ilyen olyan pletykák miatt.

Holnap megyek hozzájuk de nagyon félek.. A korkülönbség is nagy köztünk, én 17 vagyok ő holnap lesz 26

Nagyon aggódom hogy anyukája nem fog megkedvelni, nem tudom mit tudnék tenni

Gondoltam viszek viragot meg csokit es próbálok majd mosolyogni es kedves lenni de nagyon félek

Előre is köszönöm

2018. ápr. 3. 21:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. Van oka hinni a pletykáknak vagy egész egyszerűen csak arról szólhatnak ezek, hogy nem húzhatott meg pár srác és elkezdtek lejáratni?
2018. ápr. 3. 21:51
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
Ne foglalkozz semmivel. Add önmagad, a többi meg majd lesz valahogy.
2018. ápr. 3. 22:05
 13/19 anonim ***** válasza:
37%
Hajad? Azt valahogy úgy lődd be,hogy utána könnyen vissza tud állítani,ha netalán a mama "igazítana" rajta,ki tudja mennyire tud uralkodni az indulatain. :) Na ahogy írták már, valami visszafogottabb ruha, egy kis sütemény, bor,aztán lesz ami lesz. Ha nem kedvel,akkor nem is fog egykönnyen,vagy egyáltalán, ez sajnos benne van a pakliban. Sok sikert azért!
2018. ápr. 3. 23:50
 14/19 anonim ***** válasza:
53%

Alapból abba bele fog kötni, hogy egy gyerekkel jár a fia. Ha már most utál, akkor ez nem fog változni.

A fiának kéne leállítania, mielőtt hazavisz bemutatni. Aki erre nem képes, azzal ne tervezz hosszú távra: szét fog marni titeket az anyós.

2018. ápr. 4. 07:04
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

Én semmit nem vinnèk első alkalomkor. Én nem is vittem semmit.

Amikor meg vittem, tudod mit csináltak a süteményemmel? Meg sem kóstolták! Nagyon megbántottak vele, soha többet nem vittem semmit nekik. Nem is fogok.

Engem sem kedveltek annyira. 3 év után sem! Amikor megkérte a fia a kezem, nem is gratulált hanem elkezdett győzködni arról, hogy nem kell a papír minek az!? Hát mondom mert mi úgy döntöttünk és jó lenne ha nem akarnának lebeszélni minket. Illetve csak nekem mondta a párom háta mögött.

Azt hiszed attól fognak jobban szeretni ha viszel valamit? Már meg van az első benyomásuk rólad... Nyilván legyél kedves hozzájuk, de szerintem felesleges az ajándék még.

2018. ápr. 4. 09:02
 16/19 anonim ***** válasza:
37%
Nekem sem tetszene, ha a felnőtt fiam egy tinilányt szédítene.
2018. ápr. 4. 11:14
 17/19 anonim ***** válasza:
72%
Persze, vigyen bort. Nem is vehet, mert még GYEREK. :D Ha igaz is lenne, tök jogos lenne az anyjától. Én is mélyen el lennék keseredve, hogy annyit ért a nevelésem, hogy egy gyerekek után szaladgáló FELNŐTTet neveltem.
2018. ápr. 4. 12:43
 18/19 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is a fiacskájával legyen inkább elfoglalva. Ha 26 évesen egy gyereklánnyal jár, akkor az a srácot minősíti.
2018. ápr. 4. 13:35
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmeseknek a válaszokat, a rosszindulatúaknak pedig üzenem hogy jól elvagyok az anyukájával. Csak beszélgetnünk kellett. Egyébként csokit vittem neki és örült neki, megjegyezte hoty szereti még akkor fel is bontotta. Szeretem a párom és ő is engem. Úgyhogy mondhatjátok hogy gyerek vagyok, de nem a kor számít hanem a felfogás.
2018. ápr. 9. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!