Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl nagy egzisztenciális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy egzisztenciális különbség?

Figyelt kérdés

A párom és a családja nagyon gazdagok. Én ezt kb 2 hónapja tudtam meg. Fél éve vagyunk együtt.

Előtte egy átlagos életszínvonalú embernek hittem. Többször előfordult, h buszoztunk vagy gyalog mentünk valahova, hogy megnéztük a boltban az árakat és nem a drágább terméket vettük stb.

Én egy középosztálybeli anyagi helyzetű családból származom. Amióta a párom vadonatúj 15 milliós autóval járkál értem és most nézi, hogy jövőre milyen 30 milliósra cserélje le, illetve mióta megtudtam, hogy 3 lakása van amiből az egyik egy kisebb palota... Elég rosszul érzem magam.

Zavar a köztünk lévő egzisztenciális különbség.

Egy átlagos fiatal férfinak ismertem meg és most nem tudom, hogy kezeljem a kialakult helyzetet.

Esetleg valaki volt már ilyen helyzetben? Ti hogyan kezeltétek/ kezelnétek ezt a szituációt?

2018. ápr. 3. 12:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Értelek Kérdező, én nem tudnék ilyen kapcsolatban lenni. Még csak nem is azert mert a másik kilora vehetne meg a noket...

Igy nincs mi utan vagyakozni, aprosagoknak nem tudok orulni....mindent megkaohatnek...nem kene.

2018. ápr. 3. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Személyisége nem változott. Szóval nincs mit kezelj a helyzetben semmi sem változott
2018. ápr. 5. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:

szerintem meg jól csinálta a hapsid.

azzal, hogy rögtön nem fedte fel, milyen gazdagok, szerintem az volt a célja, hogy a személyisége miatt válaszd őt, ne a pénze miatt.

gondolom sok csaj nyomult r csak a lóvéjáért.

ahelyett, h. örülnél neki, h. szereted+gazdag.

nem halottál a felfelé mobil életútakról?

a gyerekeiteknek sok esélyt tudtok majd biztosítani az életre.

ha nem teccik, keress egy hídalatt lakót.

2018. ápr. 5. 18:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Én szegény pasi vagyok. Komolyan.

Esetleg valaki privi? :)

2018. ápr. 5. 21:46
 15/15 anonim válasza:

Sztem csaja is több van , de járj utána

Vigyázni kell az ilyen pasikkal de ha tényleg szeret beszélj vele

L24

2018. ápr. 5. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!