Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy egzisztenciális különbség?
A párom és a családja nagyon gazdagok. Én ezt kb 2 hónapja tudtam meg. Fél éve vagyunk együtt.
Előtte egy átlagos életszínvonalú embernek hittem. Többször előfordult, h buszoztunk vagy gyalog mentünk valahova, hogy megnéztük a boltban az árakat és nem a drágább terméket vettük stb.
Én egy középosztálybeli anyagi helyzetű családból származom. Amióta a párom vadonatúj 15 milliós autóval járkál értem és most nézi, hogy jövőre milyen 30 milliósra cserélje le, illetve mióta megtudtam, hogy 3 lakása van amiből az egyik egy kisebb palota... Elég rosszul érzem magam.
Zavar a köztünk lévő egzisztenciális különbség.
Egy átlagos fiatal férfinak ismertem meg és most nem tudom, hogy kezeljem a kialakult helyzetet.
Esetleg valaki volt már ilyen helyzetben? Ti hogyan kezeltétek/ kezelnétek ezt a szituációt?
Értelek Kérdező, én nem tudnék ilyen kapcsolatban lenni. Még csak nem is azert mert a másik kilora vehetne meg a noket...
Igy nincs mi utan vagyakozni, aprosagoknak nem tudok orulni....mindent megkaohatnek...nem kene.
szerintem meg jól csinálta a hapsid.
azzal, hogy rögtön nem fedte fel, milyen gazdagok, szerintem az volt a célja, hogy a személyisége miatt válaszd őt, ne a pénze miatt.
gondolom sok csaj nyomult r csak a lóvéjáért.
ahelyett, h. örülnél neki, h. szereted+gazdag.
nem halottál a felfelé mobil életútakról?
a gyerekeiteknek sok esélyt tudtok majd biztosítani az életre.
ha nem teccik, keress egy hídalatt lakót.
Én szegény pasi vagyok. Komolyan.
Esetleg valaki privi? :)
Sztem csaja is több van , de járj utána
Vigyázni kell az ilyen pasikkal de ha tényleg szeret beszélj vele
L24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!