Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezen tudom elfogadni a párom múltját. Mit tennétek a helyemben? Bővebben lent 25/F

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk majdnem másfel éve. Szeretjük egymást, de az ő múltjából előbukkannak egyes dolgok amiket nagyon nehezen tudok feldolgozni vagy elfogadni.

Kisebb városban lakunk(inkább falu), szóval mindenki ismer mindenkit, és a pletykák terjednek ugyebár. Kiskorunk óta ismerjük egymást de sosem voltunk annyira közel egymáshoz hogy nagyon jól ismerjük egymást. Én is tudtam hogy 2-3 éve egy nem annyira jó baráti körbe keveredett...mondjuk egy párat belőlük én is ismerek és elég jól egyezünk. DE...voltak ezeknek az embereknek olyan ismerőseik hogy drogoztak(nem mittomén milyen nagy szinten, de mégis a drog az drog), szóval egy olyan társaság amiről a szülők óvni próbálják a gyerekeiket. Két éve amikor a jelenlegi barátnőm bulit tartott születésnapja alkalmából, az a társaság is jelen volt többek között. Az egyik közülük tánc közben felemelte és részeg lévén megtántorodott és a fejére ejtette úgy hogy a lány elvesztette az eszméletét. Jött is a mentő, kórházba utalták stb...Nade, másnap már az a társaság egytől egyig utálta, kibeszélte...állitólag a lány elmondta hogy drogokat hoztak magukkal, és azért ejtették fejre, szóval kiderült róluk. igaz addig ő is részt vett. Volt ebben a társaságban egy fiú akit annyira utálok...de annyira.

Ma este beszélgettünk és szó jött a féltékenységről és szóba jött az is hogy eddig ő hány fiúval...értitek. Erre ő azt mondja 3 vagy 4. Komolyan? vagy 3 vagy 4. nem egy akkor anagy szám hogy zavarba hozzon. Végülis 4 volt.Ez az első dolog ami nagyon rosszul esett nekem. Aztán kiderült hogy a második fiú épp az a beképzelt idegesitő p*ccs akit anyira de annyira utálok. Az már kezdte kiverni a biztositékot...Egyszer történt állitólag egy másvalakinél otthon. Szóval elég aljas dolognak tűnt nekem.

Aztén azt mondja nekem hogy azon a négyen kivül nem volt más csak puszi puszi. Kérdezem biztos? azt mondja igen...mondom puszitól a szexig még lehet mindenféle dolog ami nem szex de mégis afféle...pesze ez igaz, és elmosolyodott úgy mint akit rajtakaptak hogy hazudott. Végül bevallotta hogy hát igen, előttem járt egy pár napig egy barátjával/haverjával, akivel csak csókoloztak, de mégis lesz*pta neki egy bulin.

Nekem persze nem volt mindegy(mert annyiszor mondta arról a fiúról hogy csak egy jó barát stb.). S amikor látta hogy nekem nagyon nem mindegy elsősorban mert hazudik nekem...elkezdett pityeregni. persze igy mindig megállitsuk a vitát. Nem faggattam tovább de el kell beszélgessünk komolyan a napokban.

Miért hayudott nekem? Én úszintén elmondtam neki mindent, ő meg féligazakat mond, vagy totál hazugságot. Miért? Jobb egy fájó igaz mint egy hazugság.

Most egyből úgy érzem hogy elvesztettem a bizalmam benne. Főleg azért mert azt mondta hogy ő nem bizik bennem. Elég biztos vagyok hogy nem csalna meg, de sz*rul esett minden...maga a történet is aminek még sok sötét oldala lehet, és az is hogy nem beszél őszintén egyes dolgokról.

Szeretem és ő is szeret, tudom. Megváltozott, biztosan tudom. De a ma hallottak/történtek után mintha nem tudok ugyanúgy ránézni.

Ti hogyan cselekednétek, vagy hogyan viselnétek el? Ezért is vagyok a neten hajnali 4kor mert egész éjjel nem tudtam aludni, csak ez jért az eszemben...és állandóan csak elképzelem ahogy az az aljas féreg meggyalázta, és hogy a másikkal mittudomén mit csinált. Elképzelem a szemem előtt és nagyon zavar, feldühit.

És még egy dolog...nagy esélye van annak hogy az utcán találkozok vagy találkozunk azokkal a férgekkel...akikkel most nem egyezik persze. Nem tudom hogy reagáljak, nagyon rosszul esne.

Kérlek ne itéljetek el, rendes válaszokat várok. Ti mit tennétek a helyemben? Fel tudnátok dolgozni a múltját? Át tudnátok lépni ezen, tudva hogy komoly kapcsoltatot akar, és van is már több mint egy év a hátunk mögött amiben bebizonyitotta hogy szeret?

2018. ápr. 2. 03:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%

A csaj helyében a faggatózásodra kidobnálak.

SEMMI közöd hozzá, kivel keféltem előtted (4 srác? Az NEM sok, 22-23 évesen), meg TINIKÉNT miket csináltam!

Elmúlt, kész, mindenki csinál bromságokat, ha azt mondod, hogy te becsületes, szűz vagy, akkor hazudsz.

2018. ápr. 2. 08:46
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#2-es válaszoló: nem olyan értelemben mondta hogy nem bizik bennem hogy nem mer elmondani egyes dolgokat, hanem azt gondolja rólam, hogy én akármikor megcsalnám őt. Ennyi idő után csakis bizhatunk egymásba. Eszem ágában sincs hogy a páromak megcsaljam és nem is adtam neki okot aggódalomra. De az ő bizalmatlansága bűzlik

Igazatok van, hogy nem kell a múltban élni, meg ami történt az történt. Nem itéltem el, se nem stigmatizáltam. Csak azt szerettem volna hogy ha már egy komoly kapcsolatban vagyunk akkor ismerjük meg egymást minden szempontból, és lehetünk őszinték.

Nem az érdekel hogy milyen pózban stb, nem is azért "faggattam". De elég az hozzá hogy tudjam hogy azzal a semmiházi féreggel volt baja...arra nem vártam volna és nagyon rosszul esett. Mert ahogy leirta itt valaki: az elvégezte a dolgát, aztán elmesélte a többieknek, azok kacagtak egyet, megveregették a vállát és gratuláltak neki. Aztán amikor szétment a társaság, mindenki tudta hogy mennyira meggyalázták és mindenki kibeszéli. Ők, nem én. Engem ez zavar.

2018. ápr. 2. 08:55
 13/23 anonim ***** válasza:
17%

12 én is voltam ilyen szituban.

A csaj egy utolsó ribi volt előttem, de szeretett, úgy hogy vele voltam.

Igaz fél év után megcsalt, de addig jól működött minden.

2018. ápr. 2. 09:29
 14/23 anonim ***** válasza:
94%

"állandóan csak elképzelem ahogy az az aljas féreg meggyalázta, és hogy a másikkal mittudomén mit csinált"

A nőd önként pippantotta le őket, önként tette szét a lábát. Dolgozd fel, hogy más répával is volt dolga vagy válassz egy szűz lányt.

2018. ápr. 2. 10:59
 15/23 anonim ***** válasza:
21%
én kérnék tőle aids tesztet, vagy te menj el szűrésre
2018. ápr. 2. 11:08
 16/23 anonim ***** válasza:
82%

Az exem se tudta elfogadni a múltam, de úgy csinált.

Elvett feleségül, két gyereket vállaltunk.

Aztán elkezdett büntetni a kamaszkori dolgaim miatt, féltékenykedett, mindenhol megcsalást látott, majd kétségbeesésében véletlenül megdugott egy 17 évest.

Fun fact: ordas nagy szeretetk..va voltam, de soha nem csaltam meg senkit.

Az általa rettegett drogfüggőség párhavonta néhány slukk marihuána volt (amit anno ő is kipróbált.)

Elváltunk két éve.

A bizalom csúcsa az, ha valaki beszél a múltbéli hibáiról. Nehéz.

A jelenlegi párom még nem tud mindent, mert nekem is nehéz feleleveníteni, de megértő. A legrosszabbakat már tudja. Cserébe ő is mesélt.

2018. ápr. 2. 11:14
 17/23 anonim ***** válasza:
55%

Az élete mindenképpen hozzá tatozik, örökre - te meg nem.

HA képes volnál - de nem leszel az - kijönni a durciból, megérthetnéd, hogy ha nem pont ilyen múltja lett volna, tán össze se jöttetek volna.

Ezeknek a letározásoknak is mi az értelme?

Esetleg számoltasd be arról is, hogy kinek mekkora farka van.

Komoly kapcsolatot akar, azt elhiszem, de szerintem még azt is meg kell találnia, akivel az lehetséges.

2018. ápr. 2. 12:33
 18/23 anonim ***** válasza:
51%

Ha a helyedbe lennék én össze se jöttem volna vele. Nem azért mert elítélem, úgy gondolom, hogy mindenki azt csinál az életével amit csak akar, de nem vesztegetném az életem egy olyan nőre akivel ennyire más az értékszemléletünk. Ha meg hazudozáson kapnám az instant a végét jelentené a kapcsolatnak.

Sokan írogatták, hogy ezek az ő dolgai, az ő élete, semmi közöd hozzá. Az lehet, hogy az ő múltja, viszont a kettőtök jelene és ha majd lesznek gyerekek is akkor a családotok jövője, és így igen is közöd van a múltjához. Joga van persze ezt megtagadni tőled de akkor szerintem két szót nem érdemes vesztegetned rá többé.

Már csak az a kérdés, hogy ő azért nincs ebben a társaságban mert nem fogadják ott szívesen vagy nem is akar ott lenni? Ha 1 év után már ennyire nem áll stabil lábakon a bizalom köztetek akkor nem tudom, hogy mi lesz itt a következő 50 évben.

Vagy elfogadod, hogy nem mond el mindent magáról és nem hánytorgatod fel neki soha vagy hagyd ott és keress valaki olyat aki megbízhatóbb.

2018. ápr. 2. 17:05
 19/23 anonim ***** válasza:
26%

Valamennyire át tudom érezni min mehetsz most keresztül. A probléma ott kezdődik, hogy nem mindenki ugyanazon az erkölcsi szinten van, és szomorúan tapasztalom hogy egyre több fiatal lány is ilyen téren szennyezetté válik.

Nem tudom neked milyen szexuális előéleted volt, de én mint egy olyan fiú, aki normális kapcsolatra vágyom, ugyanígy éreznék, ha később kiderülne a partneremről, hogy másokkal akármilyen szexuális perverziót követett el.

Valakik azt mondják, semmi közöd a partnered múltjához, én meg azt mondom nagyon is sok közöd van hozzá. Hogy tudsz valakivel bizalmas kapcsolatot létrehozni, ha a partnered sértve érzi magát, ha a múltjáról kell beszélni - megmondom: sehogy. Az őszinteség ott kezdődik, hogy (!) még a kapcsolat elején elmondjátok egymásnak azokat a dolgokat amiket szégyelltek. Sokkal jobb ha már az elején elváltok, és nem alakul ki kötődés köztetek, mintha később derülnek ki olyan dolgok amelyek - lévén, hogy a férfiak vizuálisabbak - kínzóvá válnak. Ha ennek fényében állsz neki egy kapcsolatnak, akkor lehet építeni rá, és nem kell attól félni, hogy utólag derülnek ki dolgok. Ha érzed, hogy partnered nem őszinte, akkor ott bajok vannak. Ez nem garancia, de megnyugvást jelent.

Mivel én is így álltam hozzá a kapcsolatomhoz, az én barátnőm is elmondta az elején, milyen dolgokat csinált, amelyeket mikor közölt hasonlóan szarul éreztem magam. Viszont értékeltem az őszinteségét, ragaszkodott hozzám, éreztette velem, hogy szeret, ezért megbocsájtottam neki, és ha még eszembe is jut miket csinálhatott, ugyanúgy szeretem. Tehát a kulcs, a megbocsájtás. Ezt pedig csak akkor tudsz, ha szereted eléggé, illetve tudod, hogy ő is szeret. Sok szerencsét a továbbiakban.

2018. ápr. 2. 21:21
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiderülne, hogy mégis együtt jobb nektek mint külön akkor el is lehet költözni. 40-50 km-rel arrébb már nem kéne naponta találkozni azokkal akikkel nem szeretnél.

Másrészt viszont sok múlik azon, hogy te miként tudod alakítani a gondolkodásodat.

Volt egyszer egy ember akinek mondták, hogy csalja az asszony. Azt mondta, hogy a macsaka is eljár a szomszédba de este mindig haza jön.

Vagy: jobb egy jó üzletben többen benne lenni mint egy rosszban egyedül.

Ez egyéni, hogy ki mennyire tudja felvállalni a másikat. Mindenki hozza a múltját is. Nem hiszem, hogy te makulátlan vagy ha mégis az legyen a te bajod.

Természetesen egy kapcsolatban elengedhetetlen az őszinteség, szerintem is csak arra lehet építeni.

A legrosszabb valóságot is jobban el tudom fogadni mint a hazugságot

2018. ápr. 3. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!