Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Van olyan hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Van olyan hogy ha valakit már nem szeretünk, azt újra meglehet szeretni?

Figyelt kérdés
párom nem igazán szeret mert sokat veszekszem vele,de ha normális leszek azt mondja újra szeret.van ilyen?
2010. jún. 11. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. A viselkedésemmel én is kiábrándítottam a páromat, de aztán már saját magamnak is terhessé vált az, amit műveltem. szó nélkül elindultam a változás útján, én is jobban érzem magam, ő is észreveszi a változást és nagyon örül, hogy szinte új párt kapott. Ezt mondja is! Csak az a fontos, hogy érjen még a párodnak annyit a kapcsolat, hogy időt ad neked! A változásról nem bezsélni kell, hanem cselekedni!
2010. jún. 11. 14:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze.Én is visszaszerettem a pasimba, más kérdés h azóta újra elkapálta magát, mert megcsalt.
2010. jún. 11. 14:27
 3/6 anonim válasza:
Ha szereted akkor addig változtass amíg még ö is szeret!!!!Valószínűleg szeret még csak az agyára mész a viselkedéseddel.
2010. jún. 11. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Van , csak nem úgy, hogyha ezt vagy azt megcsinálod majd újra szeretlek. Egyébként miért nem vagy normális?
2010. jún. 11. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Én olyan vagyok hogy tűrök,tűrök,de ha 1xszer valamiért kiszeretek belőle, hiába változna meg, nem tudom újból megszeretni több év kapcsi után sem.
2010. jún. 11. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:

újramelegítve csak a rakottkáposzta jó. Most mondhatnám hogy sokaknak volna kibe újból beleesni, de akiben van egy kis tartás meg önbecsület az már elvből se csinál hülyét magából azzal hogy elkezdi megint kéretni a másikat.

Más kérdés hogy csak azért mert rádjött a klimaxos hiszti még nem kéne hogy kiszeressen belőled, én inkább jól megdugtalak volna párszor egymás után míg megint a régi önmagad leszel :D:D

2010. jún. 11. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!