Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Terhes lett az exem. Hogyan legyek vele újra jóba? 25F 24L

Figyelt kérdés
2 hónapja szakítottam a barátnőmmel és hát eléggé nagy haragban váltunk el. Aztán ma este a semmiből rám írt, hogy 2,5 hónapos terhes. Azt hittem csak kamuzik, de mégsem. Több tesztet is csinált és mind pozitív lett. Az abortusz teljesen kizárva. Nem akarok kibújni a felelősség alól így ott akarok lenni mellette és kivenni a részemet nemcsak most hanem a későbbiekben is. Része akarok lenni a gyerekem életének viszont ő ezt nem engedi és egyedül akarja végigcsinálni. Még azt sem akarja, hogy gyerektartást fizessek. :(
2018. márc. 31. 00:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%

Az #5 ös válaszolót adom.

Másrészt meg mit foglalkozol vele? kis 24éves Pics.ának ki lesz nyalva a segge, anyu-apu el fogja tartani a kis kölököt úgy is. Nem képes eltartani magát sem, hogy egy gyereket... Szóval te e-miatt egy cseppet se aggódj.

2018. márc. 31. 10:45
 12/15 A kérdező kommentje:
A gyerek az enyém mivel a szakításunk előtt nem sokkal volt békülős sex egy nagy veszekedés után. De aztán megint csak veszekedtünk szinte mindenen és hát nekem is sikerült olyanokat a fejéhez vágni amit nem lett volna szabad és ekkortájt sokszor eljártam inni a haverom kocsmájába, hogy elfelejtsem a veszekedéseinket. Mással meg tuti nem volt együtt mert 1 hétre a legjobb barátnőjéhez ment át kisírni magát és akárhányszor kértem, hogy jöjjön ki és beszéljük meg sosem nem jött ki. Nagyon megharagudott rám. Remélém idővel megenyhül és belátja, hogy kell neki a segítség, mert a szülők sem olyan gazdagok, hogy eltartsák.
2018. márc. 31. 11:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Apaként jogod van a gyerekhez. Ha megszületik kérhetsz apasági tesztet, ha ő nem akarja akkor is meg kell csináltatnia. Elég drága de ha kiderül hogy neked van igazad akkor neki kell fizeti és nem neked. Annyit tudok csak mondani, hogy ne hagyd magad, örökké bánni fogod, ha nem leszel része az életének. A gyerektartást meg a gyereknek fizeted, nem neki, a gyereknek meg joga van hozzá (neked meg a kötelességed, mint apa).

22N (szintén anya)

2018. márc. 31. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Aprosag: magan laborban az apasagi teszt sokkal olcsobb, puszta kivancsisagbol ott erdemes csinaltatni, nem pedig a birosagtol kerni. A maganlabor eredmenyet a birosag nem fogadja el, szoval ha oda kerul az ugy es szukseges akkor ujra meg fogjak csinalni, de ahogy mar mas is irta ott az fizet, akinek az allitasat cafoljak.
2018. márc. 31. 16:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem is biztos, hogy a tiéd, nyugodjál már le!

Én kérnék egy apaságit, a franc tudja, kivel feküdt le közben és kenné a nyakadba.

2018. márc. 31. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!