Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért az én párjaimat csábítja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az én párjaimat csábítja el állandóan?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki rá megy a barátaimra. Legutóbb 4 éve ment rá a barátomra akkor szakitottam a barátommal és vele is majd vele tekintve azt mondta a pasim nyomult egy idő után jóba lettünk.Múlt héten haza érkezésem után arra lettem figyelmes hogy a párom kimosta a ruháit pedig életében nem mosott még mióta velem van.Tegnap takarítottam készülve az ünnepekre mikor meg találtam a takarítós szekrény legmélyén egy csomag óvszert.Tudtam hogy baj van tekintve mi közösüléskor nem használunk így mikor haza jött a párom kérdőre vontam majd 1,5 óra kérdezgetés és fenyegetés után hogy nem láthatja a gyerekünket (3 hónapos várandós vagyok) bevallotta hogy a barátnőmmel szexel.Elmondása szerint a barátnőm mászott rá és végül azért szexelnek egy ideje mert mikor éjszakai műszakos voltam átjött hozzánk és mindent megengedett neki amit én nem pl hogy ütlegelje,fojtogasa, segbe.... szóval a párom elmondása szerint csak azért feküdt le vele mert ki használta hogy mindent enged neki.Tegnap elküldtem nagyon meleg éghajlatra a barátnőmet és a páromtól is kértem hogy menjen el egy kicsit hogy át tudjam gondolni ezt az egészet. Mi a véleményetek?
2018. márc. 30. 09:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Az ilyen nem barátnő, irigy kis tetvek akik mindent megtesznek, hogy sunyiba megkeserítsék az életed, azonnal megszakítani vele minden kapcsolatot. A férjed sem jobb nyilván várandósan nehezebb döntés, csak a kreativitáson múlik mit akarsz tőle ezek után.
2018. márc. 30. 10:23
 12/23 anonim ***** válasza:
28%
Mert a nőknél ez ilyen: "ha neki jó, akkor nekem is kell, mert biztos tudhat valamit!"
2018. márc. 30. 10:29
 13/23 anonim ***** válasza:
24%
Kerdezo, ti proli ciganyoknak tetszenek lenni 🤔🤔🤔😈😈😈
2018. márc. 30. 10:29
 14/23 anonim ***** válasza:
85%
No de azt értsd meg, hogy eleve nem normális a pasid, ha ilyen igényei vannak! Ennek semmi köze a bevállalós szexhez, ne ám már a levizelés, leköpés, pofozás normális legyen. Mellesleg ami az anált illeti, nekem semmi gondom avval, ha valaki azért teszi, mert élvezi, de csak a másik kedvéért én sosem tenném meg. Mivel látatlanban nem tudtam eldönteni egyszer próbáltuk anno, iszonyú fájdalmat okozott, azóta sem engedem senkinek és igen, ha valamelyik partner javasolja, jómagam is visszakérdezek, hogy akkor mehet-e ez neki is? Ja, az úgy már persze nem, mert ugye a homo és biszexuális pasiktól eltekintve ez a teremtés koronáinak vörös posztó, de elvárnák a nőtől bőszen. No kérem az én fenekem is pont ugyanúgy funkcionál, pont arra való, jómagam egyetlen célra használom, ettől még prűd nem leszek. Nálam kizárt, nem fogok összeszorított fogakkal kínlódni valaki alatt, hogy örömet szerezzek, de nem is akarnék olyasvalakivel lenni, aki az én gyötrelmem árán akar élvezkedni, mert annak nyilván emberileg fikarcnyit sem számítok. Ha van egy kis tartásod és méltóságod ezt a palit már nem engeded viss az az életedbe. Várandósan megcsalt és még volt képe beböfögni ezeket a szexuális perverziókat alibinek, a gyomrom forog tőle. Jól ismerem a nőket, magam is az vagyok, megsérteni nem akarlak, de úgy legyen ötötsöm a lottón, hogy végül meghunyászkodsz úgyis, keresel neki mentséget, megbocsájtasz, majd a nőt okolod, de készülj fel rá lelkiekben, hogy egy ilyen alávaló jellemtelen senkiházi ugyanúgy meg fogja tenni ezt később is veled és ha nem akarod struccpolitikával tölteni a következő évtizedeket, előbb utóbb úgyis egyedülálló anya leszel, vagy pedig iszonyúan boldogtalan, folyamatosan megalázott feleség, aki a gyerekere hivatkozva mindent benyel, közben meg csöndesen tönkremegy.
2018. márc. 30. 10:34
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
#13, magam is valami feneketlen sötétséget vélek felfedezni a történet szereplőinek fejében. Csak a pulyát sajnálom.
2018. márc. 30. 11:11
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

Ebben az a leggusztustalanabb, hogy a saját ágyatokban tette mindezt. De enélkül is hányingert keltő ez az ember.

Én mondjuk eleve nem értem, hogy ha már a kezdetektől fogva probléma volt ez nálatok, akkor miért maradtatok együtt? Ennyire különböző szexuális igényekkel ez előbb-utóbb várható volt. Talán nem is a "barátnőd" volt neki az első.

Hozzáteszem, aki azt írja, hogy a férfi azért keresi máshol az örömet, mert otthon nem kapja meg ... én mindent megtettem a páromnak, mi nagyon szeretjük a durva szexet, semmi nem volt a kívánságai közt, ami ne tetszett volna és amit ne élveztem volna. Aztán mégis kiderült, hogy másfelé kacsintgat.

Aki nem éri be egy nővel, annak teljesen mindegy, mennyit tesz meg a párja/felesége. Az ilyen férfiaknak minél több nővel sikerül szexuális viszonyt kialakítani, annál nagyobb hímnek érzik magukat. Ez már nem arról szól, hogy mit engedsz neki az ágyban és hányszor. Megtehetsz te mindent, ha ő alapvetően mindig más nő után néz.

2018. márc. 30. 11:12
 17/23 anonim ***** válasza:
70%

1. Az ilyen nem barát.

2. Akivel nem passzolunk szexuálisan, azzal talán nem kéne hosszabb távon tervezni, vagy akkor legyen nyitott kapcsolat.

2018. márc. 30. 11:19
 18/23 A kérdező kommentje:
Nekem nem is hozta fel mint téma ezeket sz őrültségeket az anál szexen kívül amire nemet mondtam nyilván.
2018. márc. 30. 11:22
 19/23 anonim ***** válasza:
44%

Ezek nem őrültségek! Mindenkinek mások a szexuális igényei, van aki csak szeretkezni szeret és vannak, akiket beindít a durvaság. Én nőként szeretem alárendeltnek érezni magam, ennek nyilván vannak okai, amit nem részleteznék.

A lényeg abban van, hogy olyan embert kell találnunk magunk mellé, akivel azonos a szexuális igényünk, máskülönben előbb-utóbb az egyik félnek hiányérzete lesz. Attól, hogy valakinek mások az igényei, még nem beteg. Ahány ember, annyiféle igény. Természetesen nem arra gondolok, hogy az is normális, ha valaki pl. pedofil. De amíg két ember együtt van és mindkettőnek jó, amit csinálnak, addig miért ne csinálhatnák? A lényeg tényleg az egyensúlyon van.

2018. márc. 30. 11:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy többet kellett volna erről beszélgetned a pároddal, és kiderült volna.
2018. márc. 30. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!