Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az én párjaimat csábítja el állandóan?
Ebben az a leggusztustalanabb, hogy a saját ágyatokban tette mindezt. De enélkül is hányingert keltő ez az ember.
Én mondjuk eleve nem értem, hogy ha már a kezdetektől fogva probléma volt ez nálatok, akkor miért maradtatok együtt? Ennyire különböző szexuális igényekkel ez előbb-utóbb várható volt. Talán nem is a "barátnőd" volt neki az első.
Hozzáteszem, aki azt írja, hogy a férfi azért keresi máshol az örömet, mert otthon nem kapja meg ... én mindent megtettem a páromnak, mi nagyon szeretjük a durva szexet, semmi nem volt a kívánságai közt, ami ne tetszett volna és amit ne élveztem volna. Aztán mégis kiderült, hogy másfelé kacsintgat.
Aki nem éri be egy nővel, annak teljesen mindegy, mennyit tesz meg a párja/felesége. Az ilyen férfiaknak minél több nővel sikerül szexuális viszonyt kialakítani, annál nagyobb hímnek érzik magukat. Ez már nem arról szól, hogy mit engedsz neki az ágyban és hányszor. Megtehetsz te mindent, ha ő alapvetően mindig más nő után néz.
1. Az ilyen nem barát.
2. Akivel nem passzolunk szexuálisan, azzal talán nem kéne hosszabb távon tervezni, vagy akkor legyen nyitott kapcsolat.
Ezek nem őrültségek! Mindenkinek mások a szexuális igényei, van aki csak szeretkezni szeret és vannak, akiket beindít a durvaság. Én nőként szeretem alárendeltnek érezni magam, ennek nyilván vannak okai, amit nem részleteznék.
A lényeg abban van, hogy olyan embert kell találnunk magunk mellé, akivel azonos a szexuális igényünk, máskülönben előbb-utóbb az egyik félnek hiányérzete lesz. Attól, hogy valakinek mások az igényei, még nem beteg. Ahány ember, annyiféle igény. Természetesen nem arra gondolok, hogy az is normális, ha valaki pl. pedofil. De amíg két ember együtt van és mindkettőnek jó, amit csinálnak, addig miért ne csinálhatnák? A lényeg tényleg az egyensúlyon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!