Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalnatok egy ilyen ferfival?
Tulreagalod, es orulhetsz ha nem hagy ott ha igy hisztizel!
Vegignezte ahogy eloveszed a pizzas papirt ????
Szedd mar ossze magad !
"Egyebkent mikor legutobb gorcsoltem vegignezte hogy a pizzarendelos papirert kimenjek a szobabol, es felhivjam a pizzeriat mert erom nem volt fozni. "
Azért egy pizza rendelésbe ne halj már bele.... Amúgy meg ha tudtad, hogy önző és volt ebből már problémátok, minek vállaltál vele gyereket?
Nézd, számomra az önzőség az egyik legtaszítóbb emberi tulajdonság, úgyhogy biztosan nem mentem volna hozzá egy önző férfihez. Nem tudom, volt-e lehetőséged kiismerni, de ha igen, hiba volt, hogy bíztál abban, hogy a baba hatására majd változik. Minden nőnek meg kellene értenie, hogy a gyerekvállalás egy olyan túlfeszített élethelyzet, amely az emberek többségéből a negatív vonásokat hozza elő, a nőből is és a férfiból is. Ha a nő alapvetően nem bírja a fájdalmat, hisztisebb, sértődősebb fajta, vagy éppen annyira független életet élt a gyerek előtt, annak a nőnek pokoli lehet a várandósság, és egy igazi sárkánnyá válhat. Ugyanez a férfival, ha a te férjed alapvetően önző, a te kiszolgáltatott helyzeted, az, hogy most te vagy a középpontban csak méginkább felerősíti az önzését.
Szval sajnálom, sztem nem lesz magától jobb a helyzet. Mindenképpen ki kell nyitnod a szád. Te hogy szoktál reagálni? Felháborodsz és kikéred magadnak, kulturált megbeszélést kezdeményezel vagy mártírkodsz, és csendben szenvedsz?
Ha valóban rosszul viseled a terhességed, fájdalmaid vannak, és egyébként a doki sem javasolja az igénybevételt, ezt meg kell értetned a férjeddel a közös gyermeketek érdekében. Nyisd ki a szád, és mondd meg neki, hogy most görcsölsz, legyen szíves pizzát rendelni. Vagy ha órákra átmegy a másik szobába tévézni, kérd meg kedvesen, hogy pl. segítsen vacsorát készíteni, mert neked nehezen megy. Ne hagyd magad!
Nem kell csendben szenvedni! Ide is írt néhány olyan anyuka, aki szerint eltúlzod. Hát szerintem meg a terhesség (bár nem betegség), de egy nagyon megváltozott fizikai állapot. Ne akarjunk már úgy tenni, mintha az anyának kutyakötelessége lenne átszellemült mosollyal az arcán viselnie a görcsöket, rosszulléteket, hányingert, nonstop gyomorégést. És nehogy már leessen a férfi kezéről a gyűrű, ha néha a felesége helyett neki kellene pizzát rendelnie vagy elkészíteni a vacsorát, ne adj' isten néha odamenni a görcsölő feleségéhez megkérdezni, hogy van-e szüksége valamire.
Vannak férfiak, akik nagyon el tudnak szállni, és ezt pont ezek a hősanyák erősítik bennük, akik szerint a terhesség sétagalopp. Nem az, és jó lenne, ha nem felejtenék el egyes férfiak, hogy a baba közös döntés (jó esetben): a fizikai terhet csak az anya cipeli, viszont a lelki és egyébb terhet meg kell osztaniuk.
Kérdező! Állj ki magadért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!