Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátaimnak? És mi lesz ha a fiú megharagszik?
Figyelt kérdés
Szóval már régóta ismerjük egymást, de eddig csak barátok voltunk. Tegnap megkérdezte, hogy mi lenne ha összejönnénk elvégre már nagyon jól ismerjük egymást. Legszívesebben mindenkinek elmondanám! Tegnap még írt egy SMS-t hogy nagyon örült hogy összejöttünk, meg minden! :D Csak a legeslegjobb barátnőmnek mondtam el. Ezt majd beszéljem meg a sráccal?? 13,5/L2010. jún. 11. 08:47
1/4 A kérdező kommentje:
Nem akarom. De nem mindenkinek akarom elmondani. És ha nem mondom el akkor szerintem azt fogja hinni hogy szégyellem. De ha meg elmondom akkor??.... Mit teegyeek?
2010. jún. 11. 08:55
2/4 anonim válasza:
Ne mondd el mindenkinek, mert nagy pofára esés lehet, ha a fiú mégis nemet mondd. Szerintem várj pár hetet, vagy ha a fiú hamarabb elmondja az ő haverjainak, hát akkor te is elmondhatod, de várj, míg ő reagál, vagy míg a kapcsolatotok bensőségesebb nem lesz :) Sok sikert kívánok!
14/F
3/4 anonim válasza:
Maradj csöndben és örülj magadnak meg a pasidnak. Úgyis látszani fog rajtatok, hogy együtt vagytok. Elég lesz rátok nézni és mindenki tudni fogja...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mind a kettőtöknek! :) (:
2010. jún. 11. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!