Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez, ha olyat kapnatok ajándékba, amit tulajdonképpen maganak vett?
No komment. Törd össze a szobrot. Erre más reakciót nem tudok mondani.
Pluszba azt is mondhatod neki, hogy nem is vett neked semmit, mert te nem szereted a szobrokat.
Volt már ilyen, nekem is. Egy álló ventilátort hozott, ott állt a szoba közepén, és közölte velem, hogy ez a szülinapi ajándékom.
Dühös lettem, és rögtön mondtam neki, hogy ha így van, akkor gyorsan csomagolja össze, és vigye vissza oda, ahonnan hozta.
Előzmény:
Ő szeretett volna venni, mert neki tetszett, és másnak is ilyen van. De megbeszéltük, hogy én nem szeretnék egy ilyen nagy lomot lakásba, csak kavarja a port, és bántja a szememet. Max. kiegyezem egy kicsivel, ha neki mindenképpen kell valami hűtés.
Erre megvette, és ráfogta hogy az én szülinapomra.
(azt mondanom sem kell, nem sokáig voltunk együtt :-)
Semmiképp ne törd össze, valaki fizetett érte.
Mondd el neki ha zavar, hogy nem kell odaadnia neked, amit a saját polcára szánt.
Ez olyan, mint amikor általánosban kaptam egy fiútól csokit, aztán egyik szünetben visszakérte, hogy inkább ő enné meg, mert neki is ízlik. :D
Ha venne magának valamit, de mégsem kéne neki (hónapokig nem használná, stb.), viszont számomra is hasznos és értékes dolog lenne (pl. fényképezőgép vagy könyv, amit mindketten szeretünk), akkor nem sírnék.
A te eseted azonban kiábrándító. Ő csak kihasználta a szülinapodat, hogy ajándékot vegyen magának.
22/N
Exemtől CSAK olyat kaptam:
- Asimov - könyvsorozat (gyűlölöm a scifit)
- édes parfüm (utálom az édeset, felfordul tőle a gyomrom, egyszer fújtam magamra, mikor kipróbáltam, aztán ment a polc mélyére)
- tablet (ő használta a munkába, azon könnyebb volt rajzolnia)
- arany karkötő, mert milyen szép (minden ékszerem ezüst, mert utálom az aranyat)
:D Komolyan, ez szerintem tök szánalmas, aztán mikor megmondtam neki, újból és újból, hogy ezt hogy képzelte, akkor ő volt megsértődve, meg engem állíott be méltatlna pitsának mindenki előtt.
Nem véletlenül ex.
A páromtól születésnapomra virágot kaptam, meg két doboz bonbont, és imádtam érte.
Nem kell hülyeségeket venni, mi karácsonyra is olyasmit vettünk, ami hasznos a másiknak, bögre, pulcsi, csokik, sörök. Ennyi.
Nálam csak kicsiben volt, ami nem is igazán zavart. A párom egy tábla csokit vett aztán kb egy sor maradt nekem, a többit szép lassan megette. xD
Nem hiszem hogy észrevette hogy csak egy kockát ettem belőle mikor kibontotta.
De egy 200 Ft-on nem akad ki az ember, meg kaptam mellé virágot, amit meg ugye nem vett el. (Illetve amúgy is csak megvéd a hízástól :D )
Azonban a helyedben ezt azért már szóvá tenném. Tényleg inkább ne vegyen semmit, de ne állítsa be úgy hogy neked kedveskedik, ha egyszer egyértelműen magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!