Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Hogy akar gyereket az ilyen?
Ha te nem szeretnél tőle gyereket, akkor mi a kérdés? :)
Egyébként szokták mondani, hogy a gyerek olyan, mint a fing, mindenki csak a sajátját viseli el.
Szóval az, hogy másokétól a hideg kirázza, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a sajátjához ne lenne majd türelme. Én sem szeretem más gyerekét, de ha az én jövőbeli gyerekemre gondolok, mindig melegség fog el. :)
Más gyereket ensem bírom elviselni, nem is foglalkozom másveval, párom fia már 16 és nekem is van gyerekem, ők soha nem idegesítenek.
N26
Lehet a saját gyerekével másképp bánna. Másé engem sem érdekel túlzottan, mert nem az enyém, de ha lenne egy saját gyerekem, akkor érte a tűzbe mennék.
22/N
Én utálom más gyerekét, minél kevesebbet van itt, annál jobb, a sajátomért ellenben tűzbe mennék.
33 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!