Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanád el hogy 10 év után elszeretnél válni?
Figyelt kérdés
Van 2 gyerkőcünk is szóval ez viszonylag nehezíti a dolgom de már nem szeretem nagyon rég óta.Őszinte leszek van már mellette más aki megért engem,törődik velem és mindent megad ami kell és itt nem anyagiakra gondolok. 28 éves nő vagyok.2018. márc. 27. 18:07
21/22 anonim válasza:
Nézd, ha már korábban is szóba került ez köztetek, akkor elvben nem fogja meglepetésként érni. Csak mostmár nem tudja terelni a témát, kénytelen lesz szembe nézni vele, az ő baja, hogy nem tette korábban mikor még javítható lett volna a dolog.
Szóval egyszerűen közöld vele, hogy válni szeretnél. Az meg ne legyen szempont, hogy ő esetleg nem akarja. Nem kell a beleegyezése hozzá.
22/22 Csurmi válasza:
Van olyan hogy elmegyek otthonról és történnek dolgok. Véletlenül belém jönnek hátulról és vihetem szervízbe az autót. Vagy véletlenül elcsúszok a jégen és bokaficam lesz a vége. De olyat hogy véletlenül beleesek egy másik pasi farkába még nem tapasztaltam. Meséld már el ezt a "csak úgy megtörtént" dolgot. Mert ugye te nem szándékosan csináltad hiszen te éppen a kapcsolatodon dolgoztál keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!