Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondanád el hogy 10 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondanád el hogy 10 év után elszeretnél válni?

Figyelt kérdés
Van 2 gyerkőcünk is szóval ez viszonylag nehezíti a dolgom de már nem szeretem nagyon rég óta.Őszinte leszek van már mellette más aki megért engem,törődik velem és mindent megad ami kell és itt nem anyagiakra gondolok. 28 éves nő vagyok.

2018. márc. 27. 18:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%

növesszél gerincet

nem az a baj, hogy másba belezúgtál, bár ahogy írsz róla, totál egocentrikus, és arról szól csak, hogy te, te, te... te miket kapsz tőle.

"Őszinte leszek van már mellette más aki megért engem,törődik velem és mindent megad ami kell és itt nem anyagiakra gondolok. "

hogy te mit adsz, te milyen áldozatokat hozol, mit teszel bele, arról nincs szó.

szóval nem az a fő baj, h. találtál mást, hanem az, h. képmutató vagy a párod előtt, kettős játékot űzöl, mert a szeretődhöz sem vagy korrekt, ő megad ezek szerint neked mindent, te mégis 2 vasat tartasz a tűzbe.

mindehhez még szánalmasan gyáva is vagy, és nem tudsz a döntéseidért felelősséget vállalni.

2018. márc. 27. 18:50
 12/22 A kérdező kommentje:
4 évig küzdöttem ezért a kapcsolatotért akkor miről írsz hogy én nem tettem érte semmit.Lehet beleszerettem másba de úgy gondolom hogy mindennek oka van, ha harmonikus a kapcsolat nem kezdek bele mással egy kapcsolatban.
2018. márc. 27. 18:55
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
ok de miért nem tudsz előbb elválni? erre nem tudsz magyarázatot adni?
2018. márc. 27. 19:07
 14/22 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk amíg nem jött ő addig eszembe nem jutott válni.Gondoltam ez van megirva a nagy könyvben és kész.
2018. márc. 27. 19:11
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

Nos, a rosszmájaskodást már előttem elkövették, így én nem döngölnélek már a földbe, bár hasonlóan gondolkodom én is a házasság szentségéről és a hűségről.

Viszont, ha már négy éve nyűglődtök, gondolom a férjed is tisztában van vele, hogy nagyon nem stimmel már ez. Innentől fogva szerintem nagyon is van jogalapja, hogy leüljetek megbeszélni a válás részleteit. Nem hinném, hogy hideg zuhanyként érné a hír. Legalábbis ennyire vak nem lehet. Vagy attól tartasz, hogy ő a langyos vízben is nagyon jól érzi magát és nem akar majd válni?

2018. márc. 27. 19:14
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem tartok tőle hanem tudom.Nem egyszer beszéltem vele hogy valami nem jó!De mindig terelte a témát hogy képzelödök mert szerinte minden rendben van.
2018. márc. 27. 19:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
De ha már tényleg megpróbáltál mindent, van más is, és vele el tudod képzelni a jövőd, akkor nem jobb ha nem hirtelen kiderül, hogy megcsaltad a férjed, és válás, minthogy szépen leülsz és átbeszéled vele? Így is, úgy is szembe kell néznetek az egésszel, nem lehet örökre ez, ha lehet is, akkor is mű az egész.
2018. márc. 27. 19:44
 18/22 anonim ***** válasza:
62%
A férjed megadja neked esténként azt ami jár? Jó vele?
2018. márc. 27. 20:29
 19/22 anonim ***** válasza:
18%

Ismét bebizonyítást nyert,hogy a mai nők ha már közlik a férjükkel,hogy válni akarnak,akkor már kipróbálták az újat.Tisztelet a kivételnek!

Én is úgy gondolom,hogy a férjed sejti,hogy ingatag a házasságotok,de még bizakodik a helyrehozhatóságában.

Valószínűleg amikor közlöd vele a válási szándékodat,neki egyből le fog esni,hogy már megcsaltad.

Gondolom jól fog neki esni,függetlenül attól,hogy mit tett a házasságotokért.

2018. márc. 27. 22:01
 20/22 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem ulj le vele nyilvanos helyen es mondd el neki h te probaltad es nem szeretned folytatni es h nagyon sajnalod de egy eleted van, es azt a legjobb tudasod szerint szeretnel elni. Ezt nem lehet jol eloadni, itt mindenki serulni fog, de minel elobb teszed meg annal jobb mindenkinek.

A szeretot pedig tok felesleges emliteni leven nem miatta valsz, es ha elmondod neki akkor az eletben nem fogja fel h a hazassaggal van baj a szereto csak egy okozat.

2018. márc. 27. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!