Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg hogy nem vagyok éhes?

Figyelt kérdés
Párom szülei folyton etetnek, aranyos tőlük meg minden de hiába mondom hogy nem vagyok éhes, nem kívánom stbstb erőltetik, a barátom meg csak adja alá a lovat:(
2018. márc. 27. 14:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%

Megmondod, hogy NEM!, és nem eszel belőle.

De ha a párod ilyen csökött agyú idióta, hogy fontosabb neki a szülei véleménye mint az, hogy te hogy érzed magad... nos, én hasonló kapcsolatból léptem ki egy év után.

2018. márc. 27. 15:47
 12/27 A kérdező kommentje:
Jo hat a parommal nem azert fogok szakitani mert azt mondja egyek
2018. márc. 27. 15:55
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Nem hanem azért mert ez így nem lesz hosszú életű. Ha egy ilyenbe beleszólnak és a fiúk még adja alá a lovat miközben tudja hogy neked ez szar és hogy ezt nem akarod akkor szerinted mi lesz később, komolyabb helyzeteknél?
2018. márc. 27. 16:04
 14/27 anonim válasza:
65%
Ha megmondtad, hogy nem kérsz, de eléd teszi, nézz úgy, mint egy fogyatékos hülyére, aki nem érti, amit mondtak neki.
2018. márc. 27. 16:07
 15/27 anonim válasza:
58%

Ismerős cipőben jártam, csak barátnőmmel :D (én is lány vagyok, haver, érted)

Amikor egyszer ott aludtam náluk reggel felkeltünk. Szedtem egy kicsit a reggeliből, és így néz rám az anyja (aki amúgy is utált, elég félelmetes)

- Csak ennyit eszel?!

Kiszedte kb. az egész tálcát és közölte hogy egyem meg, én meg ez a wtf.

Alig bírtam lenyomni a torkomon, majdnem hánytam. xd

Külső (és belső szemmel se) szemmel nem tűnik egetrengető problémának, de eszméletlen kellemetlen. Többet nem is jártam hozzájuk, mikor 3x eljátszotta ezt velem.

2018. márc. 27. 16:07
 16/27 Drazicc válasza:
90%
Az embereknek az számít, hogy mit csinálsz, nem az, hogy mit mondasz. Ha azt mondod, hogy nem vagy éhes, de ha odateszik megeszed, azt hiszik, hogy csak nem akarsz olyannak tűnni aki mindent felzabál azért mondod ezt. Tehát ne edd meg annak ellenére, hogy odateszik. Akkor fognak megváltozni a dolgok. És ne gondold azt, hogy bunkóság, mert te tényleg mást nem tudsz tenni a józan ész határai közt. Ők sem fognak megsértődni,m ert ha megsértődnek akkor velük van a baj.
2018. márc. 27. 16:28
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
Amugy ennel tényleg kevés kellemetlenebb dolog van.. Foleg, hogy nekem amugy is kva gyenge a gyomrom. Ha nem vagyok ehes, de erőltetem az evést, nehezen marad bennem a kaja.
2018. márc. 27. 16:43
 18/27 anonim ***** válasza:
35%

Párod szülei és párod: egyél!

Válasz: Köszönöm szépen, nem kérek!

Eléd teszik az ételt mégis (és nem akarod megbántani őket), akkor egy FÉL kanállal megkóstolod, azt mondod: hát ez nagyon finom, de nem vagyok éhes, nem tudok többet enni.

Amikor azt mondják, egyél még, csak azt ismételgeted, hogy köszönöd, nagyon finom, de nem tudsz többet enni. Előbb utóbb megunják.

2018. márc. 27. 16:45
 19/27 anonim ***** válasza:
73%

Párszor megmondod, nem vagy éhes, nem is eszel belőle. aztán ha tizedjére sem tudnak másról beszélni, eljössz. Nekem ez logikus. Ha tényleg nonstop tukmálnak, az rém idegesítő, én ilyen egészségtelen környezetben nem maradok.

Szerintem is baj, hogy a párod is részt vesz ebben, én elbeszélgetnék vele, hogy miért akar nekem rosszat.

2018. márc. 27. 18:22
 20/27 anonim ***** válasza:
63%

Minek neked pasi,ha nem tudod frankon megmondani hogy nem vagy éhes?!

Mi ebben olyan nehéz?!

Nem vagyok éhes,tehet bárki bármit ha megsértődik sme eszem!

Álj már ki magadért és h mit akarsz b+

2018. márc. 27. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!