Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetném ki?
Én nem bíznék abban az összeköltözésben. Meg eleve nem is költöznék vele össze, ha idegbajos és ilyen nyíltan lesz*r.
Valószínűleg elmúlt nála a varázs, hétvégente meg nem nagy cucc kedvesnek lenni olyan rövid időre, addig sem lépsz le. Az orrodnál fogva vezet; neked elég pár szép szó, meg pár ajándék. Gondolom, ezt takarja az a nagy érzelmi és anyagi tenyerén hordozás...
Örülj neki, hogy ilyen hamar rájöttél, hogy nem stimmel kettőtök közt a dolog. Nagyon úgy fest, hogy nem fogja elmondani, hogy mi van. Te döntesz, hogy tűröd-e.
Igen, felvállalt kapcsolatban vagyunk.
Ő ragaszkodott ahhoz is, hogy a facebookon nyilvánosan legyen kint rólunk közös kép, vagyis ő tette ki.
Én se tűrném. Már csak azért sem, mert milyen az az ember, aki nem veszi a "fáradságot" - már ha ezt annak lehet(ne) nevezni, amennyiben én azt saját akaratomból, természetes érdeklődésemből teszem - hogy normálisan keressen, érdeklődjön, kérdezzen, akarja tudni hogy élsz-e vagy halsz, és nem pedig úgy kell nyaggatni a kérdésekkel, hogy ne legyen már primadonna és csesztetni kelljen folyamatosan egy harapófogóval, hogy 2 szónál többet képes legyen kipréselni magából...
aki ennyit sem tud megadni, az ne várjon sok jót ettől a langyos víztől, egy normális kapcsolatot nem lehet úgy fenntartani, hogy néha összejárunk, ha éppen ráérünk, viszont beszélgetni se lehet akármiről mert a kis lelke nem bírja a mély témákat, csak egy-egy szavas válaszadásra képes. Nem azért, de erre már-már egy szobanövény is képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!