Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetném ki?

Figyelt kérdés
Az a gyanúm, hogy a párom összejött valakivel. Ha nem is konkrétan megcsal, de valami nem oké. Kb. egy hónapja alig keres engem (csak hétvégente találkozunk), ellenben folyamatosan fent lóg messengeren. Ha írok neki, egy-egy szavas válaszok jönnek vagy éppen semmi. Ha fel is hív, max. 15 percet beszélünk, aztán hamar leráz, pedig eddig minimum egy órát beszélt. Eddig hétközben folyton hergelt engem és saját magát is pikáns témákkal, de már ez sincs.

2018. márc. 27. 11:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szoktak ilyen idegbajosak lenni az emberek, ha titkolnak valamit es b-sztatják oket. Tudja, hogy vaj van a fule mogott es erzed. Miota vagytok egyutt es hany evesek vagytok?
2018. márc. 27. 16:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Mindketten 38
2018. márc. 27. 16:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Pár hónapja vagyunk együtt
2018. márc. 27. 16:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Felvallalt kapcsolatban vagytok?
2018. márc. 27. 16:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bíznék abban az összeköltözésben. Meg eleve nem is költöznék vele össze, ha idegbajos és ilyen nyíltan lesz*r.

Valószínűleg elmúlt nála a varázs, hétvégente meg nem nagy cucc kedvesnek lenni olyan rövid időre, addig sem lépsz le. Az orrodnál fogva vezet; neked elég pár szép szó, meg pár ajándék. Gondolom, ezt takarja az a nagy érzelmi és anyagi tenyerén hordozás...

Örülj neki, hogy ilyen hamar rájöttél, hogy nem stimmel kettőtök közt a dolog. Nagyon úgy fest, hogy nem fogja elmondani, hogy mi van. Te döntesz, hogy tűröd-e.

2018. márc. 27. 17:21
 16/18 A kérdező kommentje:

Igen, felvállalt kapcsolatban vagyunk.

Ő ragaszkodott ahhoz is, hogy a facebookon nyilvánosan legyen kint rólunk közös kép, vagyis ő tette ki.

2018. márc. 27. 17:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én se tűrném. Már csak azért sem, mert milyen az az ember, aki nem veszi a "fáradságot" - már ha ezt annak lehet(ne) nevezni, amennyiben én azt saját akaratomból, természetes érdeklődésemből teszem - hogy normálisan keressen, érdeklődjön, kérdezzen, akarja tudni hogy élsz-e vagy halsz, és nem pedig úgy kell nyaggatni a kérdésekkel, hogy ne legyen már primadonna és csesztetni kelljen folyamatosan egy harapófogóval, hogy 2 szónál többet képes legyen kipréselni magából...

aki ennyit sem tud megadni, az ne várjon sok jót ettől a langyos víztől, egy normális kapcsolatot nem lehet úgy fenntartani, hogy néha összejárunk, ha éppen ráérünk, viszont beszélgetni se lehet akármiről mert a kis lelke nem bírja a mély témákat, csak egy-egy szavas válaszadásra képes. Nem azért, de erre már-már egy szobanövény is képes.

2018. márc. 27. 17:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez annyira tipikus!Tudod,csak azt idegesíti ez a téma,aki nem őszinte veled.Néha dob egy csontot,egy parfümöt,csokit,pár kedves szót?Nem kell bepisilni tőle,csak mert hétvégén,vagy mikor éppen beugrik hozzád,odabújik szex után...na és?Melletted nincs fent társkeresőn egyébként?Vajon mitől olyan feszült,mikor felhozod a témát?Vajon így negyven felé miért nem állapodott még meg?Én ezeken a dolgokon elgondolkodnék.
2018. márc. 27. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!