Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt nem értem. Így működnek a pasik?
Van egy fiú ( 17 éves ) bármikor kintvagyunk, akár ketten, akár a barátokkal érzem, hogy tetszem neki.
Eddig még nem éreztem így meg, de szinte már biztos vagyok benne.Szerintem nem maradna velem, kint ketten este 11ig stbstb.. elvagyunk meg minden, de bármi van látom, ahogy rámnéz.Csak azt nem vágom, hogy valamit mondok besértődik ergo otthagy.Msnen nem ír ( ez nem nagy tragédia ), de mikor mondom, hogy húú maradjunk még és tegyük fel van már kb. 11 óra akkor Ő azt mondja, hogy miért? mit kezdjen velem? ( Ekkor már a szülei mondták, hogy menjen haza ) Nem nagyon értem, ha akarna valamit akkor ezek az apróságok elhanyagolhatók.
1. Mindenkinek vannak hibái.
2. Nem hiszem, hogy bármi ennyire megriasztaná, akár a családi körben, akár máshol, hogy ne maradjon.
Na itt már csak az a kérdés, hogy tegyük fel tetszem neki ( ami nem 100% ) akkor én azt, hogy adjam tudtára úgy, hogy ne legyen se pofáraesés, de más..
Mert nálam már ott gáz van, hogy én vagyok a lány és én tegyem az első lépést? :)
Nálatok, hogy működik ez fiúk?
Mik az egyértelmű jelek, ami után mertek lépni?
Olyan 3-4 hónapja vagyunk közelebbi ismerősök, előtte csak köszönőviszonyban voltunk.
:)
A legfontosabb kérdésem azt volt, hogy " Mik az egyértelmű jelek, ami után mertek lépni? "
Mármint egy pasi, milyen jelek után teszi meg az első lépést :)
Aki nem olvassa el az egészet, azt kérem erre válaszoljon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!