Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy pár évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy pár évvel idősebb pasi, de ő azt mondta hogy mégegyszer nem igazán szeretne egy bizonyos kor alatt barátnőt. Probalkozzak szerintetek, van esély rá hogy meggondolja magát?

Figyelt kérdés
Igazából amúgy tényleg nagyon jól elvagyunk. Nekem nagyon fontos, mert még ennyire nem éreztem ilyet senki mással. Ti láttok rá esélyt hogy bebizonyitsam hogy megeri megpróbálnia velem?

2018. márc. 27. 09:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Te idosebb pasira nem fogsz hatni, ha elhataroyott valamit.
2018. márc. 27. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

a korábbi csalodasai miatt nehezebben menne bele ilyen kapcsolatba de nem zárja ki azért teljesen

mintha mindig kislanyokkal kezdett volna es atb¿sztak volna, ez ugy hangyik, syep kis pasi lehet xD es ez meg tipikusan az a duma, amit kislanyoknak adnak elo... a mondat masodik fele meg azt jelenti, hogy megdugna azert

2018. márc. 27. 13:17
 13/13 anonim válasza:
79%

Valószínűleg úgyis megpróbálod.

Ha meg 1-2szer lefekszel vele onnantól nincs megállás. Szóval vagy most az elején akadj le róla vagy később lesz sok a szenvedés és lehet rendes kapcsolat sose lesz belőle. Én is voltam ebben a helyzetben nem szálltam ki az elején de soksok dugás, évek és kínlódás árán már hivatalosan is együtt vagyunk.

2018. márc. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!