Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért reagált így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért reagált így?

Figyelt kérdés

3honapja házas vagyok a férjemmel és amikor fasirtban vagyunk az exéhez rohan a férjem 33éves az exe 21éves és az anyja az exének a rendészeten dolgozik elegem lett bementem oda és elmondtam az anyjának hogy beszéljen a lányával hogy szálljon le a férjemről amikor fasirtban vagyunk csak bosszúból húzza az agyát ő szeret engem sose fog elhagyni engem a lányáért és mit akar egy 21éves egy 33éves házas embertől.

Azután haza értem felhivta az a 21éves lány anyja a férjemet és mondta neki hogy őt az egész nem érdekli és ne zaklassam se a lányát se őt mert feljelentenek engem zaklatásért.

Szerintetek ez milyen már?

2018. márc. 27. 01:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A vesszot ismered?

Neha nem art hasznalni...nagyon tagolatlan az irasod igy omlesztve.

Azert reagalt igy,mert nincs koze a lanya maganeletehez,plusz ,a ferjed rohan a volt csajahoz,ugy irtad.

Vele kene beszelni.

2018. márc. 27. 06:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a harminc sor, három levegővétellel :D. Ziláltam, mire elolvastam és értelmeztem.

1.: bár késő bánat, de úgy írod, hogy amikor fasírtban vagytok, a férjed megy az exbarátnőhöz. Tehát már pár alkalommal előfordult ez. Mi a búbánatért választottad a házasságot, ha már korábban is akadtak problémák?

2.: nem az excsaj megy a férjedhez. Nem őt kell hibáztatni, hiába bombázza a férjedet. A férj a hibás, aki megy, ha kell, ha nem. Aki véleményed szerint szeret - de én ezt kétlem.

3.: a lány anyjának felháborodását jogosnak tartom. Mi köze neki vagy a lányának a TE/TI párkapcsolatotokhoz?

4.: a férjjel kellene beszélgetned erről...illetve átgondolni ezt a házasságosdit. Egy döglődő kapcsolatot ugyanis ez nem ment meg. Ahogy 1 vagy 20 gyerek sem.

2018. márc. 27. 07:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Akartam írni, ziháltam :).
2018. márc. 27. 07:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, hogy egy idióta hozzáment egy másikhoz.
2018. márc. 27. 08:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért rugózol azon, hogy az ex 21 éves, láthatóan te még azt az életkort sem éred el szellemileg. Ha engem egzecírozatnál meg kérnél számon a munkahelyemen(!), én is feljelentenélek zaklatásért! Azért álljon már meg a menet! Mi köze neki a lánya, meg a férjed dolgaihoz eleve, no de hogy megkeresed munkában a hisztiddel az tényleg nonszensz. Rendezze a férjed az ügyes-bajos dolgait, illetve te rendezd vele, ha hozzámentél egy ilyenhez, egyed meg amit főztél, akkor is ha sz@ar az íze. 3 hónapja vagy házas, mióta vagytok együtt egyáltalán?? Csak mert az ex olyan fiatal, hogy tán a párkapcsolatuk alatt még nagykorú sem volt. Mit vársz egy olyan harmincas pasitól(oké, akkoriban tán pont 30), aki középiskolással kezd? Mindenesetre a brazil szappanoperába illő magánügyeidet oldjátok meg magatok közt és ne zaklassál kvázi vadidegeneket( ez esetben az ex anyját) vele!
2018. márc. 27. 08:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi ez,a Mónika show? Mi az, hogy az anyjának panaszkodsz ha valami baja van? Talán a férjeddel kellene ezt letisztáznod, nem anyukánál árulkodni mint a dedóban. Én is feljelentenélek a helyében. A férjed meg egy idióta.
2018. márc. 27. 12:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha ilyen ostoba vagy, mit vársz?! :D
2018. márc. 27. 18:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Én mar a helyedben elküldtem volna a csajhoz.Mindegy ha csak szorakozgatásbol kell neki a csaj én dobnam a férjedet .
2018. márc. 27. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!