Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek elváltak a szülei, hogy kezelte?
Van, én spec úgy, hogy beálltam a seregbe, mert qrvára nem volt kedvem a nyavajgásukat hallgatni.
25/F
a bátyám drogos lett, 2009 szeptemberében túladagolta magát, kómába esett, miután magához tért jött az elvonó, most már tisztának mondható.
igazából nem is a válás viselte meg, hanem az, hogy az apu ellenségként tekintett rá.
és büszke vagyok a testvéremre, hogy elég erős volt és végigcsinálta az elvonót. nélküle tényleg nem lenne értelme az életemnek.
jól esett leírni
19L
mire eljutottak a válásig én már úgy voltam vele, hogy "hála istennek hogy különmennek".
a lehető legtöbbet voltam távol ottonról és igyekeztem kiamaradni a csörtékből. utáltam a feszült légkört, hogy mindig mindenre ugrottak, ki voltak hegyezve állandóan egy jó kis veszekedésre - persze énrajam is sokat csattant az ostor...
szar volt nagyon.
még most, 28 éves fejjel sem értem ,hogy miért nem lehetett normális módon, értelmes emberek módjára kezelni a problémáikat - és már nem is fogom megtudni soha, de az biztos, hogy ha ne adj isten valaha odajutunk a férjemmel hogy már nem jó együtt, akkor NEM FOGJUK KITENNI a gyerekeinket ennek...
szia.
hát lehet, hogy különös, de én nem is ismerek olyan emberkét akinek a szülei még együtt vannak.
de igazából se engem, se az ismerőseimet sem viselte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!