Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg igazi ez?
A 18...25 éves lányok a 35...50 közti penzes pasit keresik
A 35 feletti nők meg inkább a fiatal szerenyebb pasikat
Van, akire igaz.
Nálam nem.
1. Nekem mindig a nálam idősebbek jöttek be. 29 leszek idén, és még most is. TUTIBIZTOS, hogy 35 éves koromra nem fogok hirtelen megváltozni és 20éves fiúkra vágyni. Egyszerűen rájuk nézek, és nem mozgatnak meg bennem semmit, nem tartom őket szexuális értelemben férfiasnak a saját ízlésem szerint.
2. A pénz nekem sosem volt mérvadó, max. alapszinten (25 fölött már legyen munkája vagy keressen aktívan, és ha nem keres sokat, akkor annak a nagy részét ne szórja el hülyeségekre, pl. cigire meg sörre). Párom kevesebbet keres nálam, amióta beléptem a munkaerőpiacra 2 éve, de eszembe sem jutott elhagyni. De amikor előtt együtt voltunk, akkor sem volt pénzes, de pont telibetojtam, mert minden más téren rengeteget adott nekem.
3. Az egy dolog, hogy az idősebbek jönnek be nekem, de van egy határ, ami nálam kb. 15 év (párom 5 évvel idősebb nálam, ami nekem pont jó). 50évessel most sem jönnék össze, nemhogy 18 éves koromban. Próbált már velem kikezdeni 21 éves koromban egy marha gazdag 50es pasas, hát kb. hányingert éreztem, nem vonzalmat vagy örömöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!