Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez tönkre tenné a kapcsolatot? (bővebben lent)
Nézd, mi.komolyan gondoljuk és amint úgy adódik, össze fogunk költözni, kb tudjuk is, hogy ez egy éven belül lesz.
Szerintem nem gondolja ezt komolyan veled. De a legjobb lenne tőle kérdezni. Ha nem gondolja komolyan, akkor nem tudom, hogy mi értelme van ennek
Akár frissnek, akár nem frissnek tekintjük az 5 hónapot, ez bőven az az időszak, amikor sülve főve együtt lennél a pároddal, HA szerelmes vagy belé.
Nagyon gyerekesnek tartom ezt a barátnőzés dolgot, arra utalhat, hogy sokkal inkább vágyik a haveros programokra, szabadságra és szórakozásra, mint egy komoly kapcsolatra.
Én már 18 évesen is, 3-4 hónap után nagyon vágytam arra, hogy folyton ittlegyen a párom(nálam aludtunk)
Azóta is nagyon jól vagyunk.
Szerintem nem lesz hosszúéletü ezzel a lánnyal a dolog.
21n
Mi 30 NAP után költöztünk össze - távkapcsolat, 5 hónap alatt annyit tudtunk együtt tölteni -, x évvel ezelőtt.
SOHA nem korai összeköltözni, amíg MINDKÉT félnek megfelel.
De solgozunk mindketten. A barátnőd nem dolgozik, szóval igaza van, nekem nem lenne képem odapfátlankodni és elttartatni magam mással.
29n
Most fog egyetemre menni, szerintem egyértelmű, hogy élni akar. Teljesen más úgy haverkodni, ha kolis (baratnős albérletes), vagy mint ha élettárs lenne. Neki még ki kell élnie magát, ami helyes is, inkább most, mint 20 év múlva bolonduljon meg és járjon el a gyerekek mellől, te meg ha szereted engeded. Ne erőltess rá olyat, ami később se neked, se neki nem lesz jó, mert megbánás lesz a vége. Az egyetemi, fiatal évek pedig visszahozhatatlanok. (mondom ezt úgy, hogy az első két évemet én naív hagytam, hogy az exem elvegyen a beteges féltékenykedésével, és ezt örökre bánni fogom.) Te ha szereted, ne tedd és főleg ne zsarold olyannal, hogy "te nem is szeretsz úgy, mint én". Ha erős a kapcsolat alapja, hagyod, hogy kicsit éljen - nyilván nem pasizásra gondolok -, de úgyis együtt maradtok. Ha nem, akkor meg inkább hamar derüljön ki, mint későn.
Az extől anno kaptam egy idézetes asztali díszt, az idézet nagyon igaz, a vicc, hogy pont rá nem passzolt :D "szeretet az, ha a fél a másikat repülni hagyja, de ha zuhan, fél szárnyát odaadja".
Kedves utolsó, nekem nincsenek könnyed, bulis egyetemi éveim, nekem kimaradt. Jelenleg 23 évesen vagyok eslő evés a BME-N, közben pedig van egy teljes munkaidős állásom.
Van barátom, aki végig kapcsolatban volt az egyetem alatt. Sőt. Vannak akik egyetem mellett dolgoznak, együtt laknak és így is tudnak bulizni. Egy JÓ kapcsolat nem börtön.
Kedves utolsó. Nekem sem volt könnyed egyetemi időszakom, jogot hallgattam, rengeteget tanultam, mert kellett a jó ösztöndíj (szerencsére nagyon magas összegeket megkaptam - köztársasági ösztöndíj, max tanulmányi öd, szóval tényleg tanultam), de a tanulás mellett ennek az időszaknak igenis arról (is) kellene szólnia, hogy az ember bulizzon, ismerkedjen, kapcsolatokat építsen (itt most nem párkapcsolatra gondolok), és ha mindezt megtette, és "kiélte" magát (megint nem párkapcsoaltra/szexre gondolok), akkor csapni bele a közös életbe azzal, aki a legmegfelelőbb számára.
És persze, nekem is volt olyan csop.társam, aki egyáltalán nem igényelte a bulizást, vagy volt olyan, aki élettárs volt már, sőt olyan is, aki már menyasszony, de teljesen más az, ha mindkét fél egyformán akarja az együttélést, és egyik sem akar rátelepedni a másikra, de ebből a kérdésből nekem nem ez jön le. Itt szerintem a lány klasszik egyetemista akar lenni, a srác (megint mondom, szerintem) meg ezt nem fogja tolerálni, ha összeköltöznek.
Miután megismertem a már férjemet, akkor 3. éves voltam. Mellette már semmi elnyomás, akaraterőltetés a másikra nem volt (ezért is lett a férjem), de jelen kérdésnél (szerintem) itt a lány egyszerűen nem akar még ennyire komoly kapcsolatot. És amit nem akar, azt a másiknak vagy el kell fogadnia, még ha kaki is a srácnak, vagy elengedni. Ők (ez alapján a pár sor alapján, de nyilván a kapcsolatukat én nem ismerem) még nem egyfelé mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!