Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az igaz, hogy minden férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy minden férfi picit "furcsa"?

Figyelt kérdés
Hogy van valami bogara mindegyiknek. Nem olyan úgymond "normálisak", mint a nők.

2018. márc. 26. 09:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én büszkén kijelentem, hogy nőként vagyok furcsa. Na ehhez mit szóltok?! Birom a sok általánosító kérdést ezen az oldalon. A szürke nem létezik csak a fekete-fehér. Mindenki egyéniség sok furcsa dologgal. Ilyennek születtünk. Nem csak a pasik.
2018. márc. 26. 11:57
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

"Hogy van valami bogara mindegyiknek. Nem olyan úgymond "normálisak", mint a nők."

Azt ugye vágod, hogy ez durván szexista? Ráadásul, logikátlan is...

"Ezt férfiként kérdezem, sokszor hallottam, meg már a kisgyerekeken is lehet látni, a lányokkal kevesebb a probléma. Nyilván ezt csak a nők tudják megmondani, ők látják ezt kívülről."

Kérdezz meg pár lányos apát is azért a témáról... :D

2018. márc. 26. 16:52
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
Mert a lányoktól elvárják a beilleszkedést. Az izgőmozgó kisfiúk "életrevalóak", az ugyanilyen kislányok "üljenek szépen, ne koszolják össze a ruhájukat, legyenek okosak, a Pannika is milyen szépen ül, mint aki Xanax-ot szed".
2018. márc. 26. 17:04
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Bocsi, de mindenkinek van v mi bogara, meg nektek noknek is!!!
2018. márc. 28. 10:44
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Nézzünk rá erre az oldalra... Egy válasz, ami leírja, hogy a felek ilyen téren egyformák, általában 50% alatti. A válasz, ami leírja, hogy a nők jobbak, 100%-os.

Na, ezek után akkor most az oldalon vajon normális nőből vagy férfiból van több? :D

2018. márc. 28. 14:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez nem arról szól,hogy nő vagy férfi hanem vannak olyan emberek akik furcsák igen.
2018. ápr. 1. 11:06
 17/20 anonim ***** válasza:

#13 férfiaktól is elvárják.

Én pl azért vagyok "furi" a nők szerint, mert nem érdekelnek a mutogatós presztízsautók, nem akarom falhoz nyomva fojtogatva duplakezes análöklözni a nőket miután bőnyállal öklendezve ledeepthroatoltak, 3X évesen még soha sem rúgtam be öntudatlanságig, és nem akarok egykerekezni a motorommal, na meg mert furin kedves vagyok, és nem teszek meg mindent a szerelplésért.

2018. ápr. 1. 11:24
 18/20 anonim ***** válasza:
"a lányokkal kevesebb a probléma" LOL. Látnád unokatesóm kislányait. Engem egy óra alatt kicsináltak, még sírtam is utána. :DDD
2018. ápr. 1. 12:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem,minden egyes ember individum,egyéni hóbortokkal,hibákkal.Ez abszolút nem függ a nemi identitástól.Kicsit el vagy tájolva! ;-)
2018. ápr. 1. 13:02
 20/20 anonim ***** válasza:

*Helyesbítek:individuum

Üdv.:A 19-es válaszoló! :-)))

2018. ápr. 1. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!