Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy minden férfi picit "furcsa"?
"Hogy van valami bogara mindegyiknek. Nem olyan úgymond "normálisak", mint a nők."
Azt ugye vágod, hogy ez durván szexista? Ráadásul, logikátlan is...
"Ezt férfiként kérdezem, sokszor hallottam, meg már a kisgyerekeken is lehet látni, a lányokkal kevesebb a probléma. Nyilván ezt csak a nők tudják megmondani, ők látják ezt kívülről."
Kérdezz meg pár lányos apát is azért a témáról... :D
Nézzünk rá erre az oldalra... Egy válasz, ami leírja, hogy a felek ilyen téren egyformák, általában 50% alatti. A válasz, ami leírja, hogy a nők jobbak, 100%-os.
Na, ezek után akkor most az oldalon vajon normális nőből vagy férfiból van több? :D
#13 férfiaktól is elvárják.
Én pl azért vagyok "furi" a nők szerint, mert nem érdekelnek a mutogatós presztízsautók, nem akarom falhoz nyomva fojtogatva duplakezes análöklözni a nőket miután bőnyállal öklendezve ledeepthroatoltak, 3X évesen még soha sem rúgtam be öntudatlanságig, és nem akarok egykerekezni a motorommal, na meg mert furin kedves vagyok, és nem teszek meg mindent a szerelplésért.
*Helyesbítek:individuum
Üdv.:A 19-es válaszoló! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!