Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülök miatt dobta. :S (LENT) hogyan tovább?
Figyelt kérdés
az egyik bnömet a pasija azért dobta ki mert a szülei válnak az apja meg szemét...és nemtudnak találkozni,az apja mindent lehetlenné tesz. a srác viszont aztmondta h szereti még a lányt.. de egyenlöre nem megy vissza hozzá. hnem csk akkor ha rendezödnek a dolgok és utána megbeszélik. de addig mit tud csinálni a csaj??. hogyan kérdezzen rá arra h meddig várjon még?? szal értitek..:S2010. jún. 10. 21:26
1/4 anonim válasza:
Nekem volt egy barátom akit ismertek a szüleim és nem szerették ezért nem jöhetett át, és nem szerették ha én vagyok ott így mindig baromi nagy cirkusz volt abból h ott aludjak. Akkor 17voltam. Szakitott velem a srác mert este nem tudtunk megnézni valami hülye filmet, mert anyámék rámparancsoltak, hogy menjek haza. Szerintem baromi hasonló a sztori, de tudod a szerelem nem ismer akadályokat!! Ha szeretné a srác akkor valahogy megoldaná! A volt barátom is utána elmondta, hogy jól érti magát velem, de nem szerelmes.
2/4 anonim válasza:
ezt neki kell eldöntenie...a csaj meg legyen jóban az apjával, csak van valami oka amiért ilyen vele az apja.
3/4 A kérdező kommentje:
nemismeri az apját. az anyukáját viszont igen.vele joba vannak. az apja olyan h folyamatosan fenyegeti a saját gyerekeit meg a gyerekek anyját is. itt nem a csaj a hibás. egyszerüen nem fér össze a két szülö. az apjának meg pont emiatt nem mutatja be a csajt.
2010. jún. 10. 21:39
4/4 anonim válasza:
Kapóra jött, hogy legyen mire fogni a szakítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!