Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom bevallotta, hogy többet érez a barátságnál. Hirtelen érintett a dolog. Faképnél hagyam a jelenlegi páromat érte?
Figyelt kérdés
Ugyan úgy gondolkodunk és hasonló a gondolkodásunk.Megértjük egymást stb.2008. okt. 28. 22:49
11/17 anonim válasza:
Szerintem csak az itt a kérdés hogy szereted e a mostani párodat?és hogy a "haverod" iránt is éreznél e szerelmet?
12/17 A kérdező kommentje:
Megtartom a legjob barátomat barátnak és ha majd lesz valami akor lesz.Köszönöm a válaszatóknak a segítséget.
2008. okt. 30. 17:09
13/17 anonim válasza:
Szerintem a jelenlegi paroddal nincs sok jovod! Nekem is volt ilyen esetem,es a parommal maradtam,sot ferjhez is mentem hozza... Most meg elvalt vagyok,mert rajottem,hogy csinaltam egy nagy hulyeseget!!! A legjobb baratoddal meg gondold at jol,s aztan donts! En igy visszagondolva banom,hogy nem jottunk ossze!!!!!!! Most meg beszelo viszonyban sem vagyunk! Sok szerencset!!!!!!!
14/17 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy anyám beleéli magát,hogy már vőlegényem van,de engem megse kérdezett senki,hogy férjhez akkarok menni a jelenlegi páromhoz.Megbeszéltük a legjobb barátommal ezt és ő is többet érez a barátságnál.Velem akar menni kirándulni!Mindent velem akar csinálni.A jelenlegi párom ha mondtam neki,hogy menjünk el ide akkor csak annyit mondott majd,meg ha nekem megtetszik valami csinos sexi ruha akkor nem vehetem meg mert kint van belőle a mellem peddig nincs is.Egyszer elmentem vele vásárolni és olyan ruhát akart rámadni amiben 50-70 évesnek néznek és nézekki.Még csak 20 éves vagyok és már megtervezték az életemet,de én nem akarok férjhez menni és ezt már mondtam nekik és nem hiszik el.Most azon vagyok,hogy megszököm ebből a börtön szerű otthonból vagy öngyilkos leszek.köcce a válaszokat
2008. nov. 3. 20:01
15/17 anonim válasza:
ezt neked kell eldöntened.
Gondold végig, hogy kit szeretsz jobban és hogy megéri-e otthagyni a pasidat.
A barátságod viszont pengeélen táncol. Sajnos ez a helyzet :S
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de maradtam a régi kapcsolatomnál,és azóta lett egy közös gyerekünk.Január 09-én született meg.
2010. jan. 16. 20:20
17/17 anonim válasza:
O hat akkor gratulalok a picurkahoz!!! Vigyazzatok egymasra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!