Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Már napokat sírok miatta néha! Szeretek egy srácot, de ő csak legjobb barátként tekint rám! Bár nagyon kedves és odafigyelő, de nem hiszem hogy a barátságnál többet érez irántam!
Figyelt kérdés
[A sráccal néha ki szoktunk járni a parkba, mert ő deszkás. Am. velem egy idős és egy suliba járunk, csak nem egy osztályba. Harmadikos korom óta ismerem... :'( ! Nem tudom mit tehetnék. Úgy érzem lassan összeroppanok. A barátnőm pedig már attól félt, hogy depis leszek! Mit tehetnék Én? 14/L. ] (am. amikor egymásra nézünk, egyike sem bírjuk megállni hogy ne mosolyogjuk el magunkat ^^ , csak pont úgy jön ki hogy nem egyszerre nézünk egymásra, csak így egymás után, és am. meg már 1x szemeztünk)2010. márc. 17. 19:20
1/9 anonim válasza:
Mond meg neki hogy szereted és kérdezd meg ő mit érez irántad. Ha ő tényleg csak legjobb barátként néz rád próbálj túllépni azon hogy nem szerelmes beléd és maradjatok legjobb barátok.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem lenne belőle baj,ha elé állnál,és négyszemközt finoman célozgatnál arra,hogy Te már többet érzel barátságnál.Még ha el is utasít,TE legalább elmondhatod,hogy megpróbáltad!Tudod,aki mer,az nyer!Attól meg ne félj,hogy mi lesz a barátságotokkal,hiszen ennyi idős korban,meg egy haveri körben gyorsan és könnyen ki lehet ,,békülni",tehát ettől se félj szerintem.ha sokáig emészted magad belül,akkor tényleg ebféle fogsz fordulni,és az senkinek nem jó.Szóval jobb lenne,ha őszinte volnál Vele,és akkor ez már legalább nem nyomná a lelkedet.
3/9 anonim válasza:
Vegyél egy deszkát aztán mutogasd neki! Adalesz a deszkáért:)))))))
4/9 anonim válasza:
platina szabály: HÁZI NYÚLRA NEM LÖVÜNK! ez fontos, felsorohatnám mind a 9 érvet de lusta vagyok
és én is mosolygok ha bámul egy csaj...
ha barátként tekint rád felejtsd el mert nem fog megváltozni
5/9 anonim válasza:
Szerintem nézd meg a Nem kellesz eléggé című filmet
6/9 anonim válasza:
Pedig szerintem lőhetnél a nyuszira,de ehhez előbb össze kell szedned magad,és elé állnod.Amíg nem tud az érzéseidről,addig tényleg nincs esélyed.Először is tisztázd Vele az érzéseidet,akkor minden kiderül.ne szégyelld,ha esetleg visszautasít,ezen is túl kell lépni,Neked meg még millió esélyed van a boldogságra!
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Sokat segítettek, bár azt nem igazán tudom még hogy hogy is lennék képes arra, hogy kimondjam előtte az érzéseim, de lehet hogy ezt fogom tenni, mert szerintem is ez lenne a helyes. :( Csak ettől nagyon félek, mert az egyik b.nőm is így járt tavaly: beleszeretett egy fiúba és elmondta neki, utána a srác mindenkinek szétkürtölte és még most is néha azzal zaklatják szegény lányt. Bár az a srác mondjuk alapból ilyen szem természetű... de nem tudom... De minedesetre még egyszer köszönöm!!
2010. márc. 17. 20:03
8/9 anonim válasza:
Személyes véleményem szerint ha ez a srác is ezt teszi, akkor nem érdemli meg az érzéseid. Így legalább az elején tisztázódnak a dolgok. No és mivan, ha jól sül el? :) Ha sosem próbálod meg, sosem lesz semmi. Tedd szóvá amikor egyszer beszélgettek, csak ti ketten.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem és köszi :)
2010. márc. 18. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!