Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől volt ez? Rám ordított,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől volt ez? Rám ordított, azután nem kaptam levegőt.

Figyelt kérdés

Lényegtelen, hogy miért. Csak agresszívan tette, én ezután nem kaptam levegőt, olyan érzés volt, mint amikor kicsikén 4-5 évesen az ágyban nem kaptam levegőt. Olyan mintha a mellkasomba egy vizes párnát tettek volna.

Az egész éjjel volt, így nem is szóltam, de valószínűleg felidegesítettem volna még jobban.. Valakinek hasonló? :\

2018. márc. 23. 11:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Persze, mert ha ordítanak veled, bekapcsol a stressz gomb a szervezetedben, és ez egy pánikroham szerűség volt, amit átéltél. Ezért nem szabad kiabálni a kicsi gyerekekkel SEM.

Ez igaziból bántalmazás. Ha máskor is előfordul, javaslom hogy lépj ki, mert ha ez többször megesik, az már bántalmazó kapcsolat, ami tönkre teszi a benne lévő félt.

2018. márc. 23. 12:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkot kaphattál. Most legalább megismerted a párod egy új arcát. Gondolom, tele vagy kérdőjelekkel...
2018. márc. 23. 12:01
 3/13 A kérdező kommentje:
Jogos volt, amiért felhúzta magát. Szóval ezért nem ítélem el, csak nagyon rossz érzés volt, h alig kaptam levegőt... :(
2018. márc. 23. 12:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mellkasban szorító érzés van, stressz hatására, akkor szinte biztos hogy pánikroham.
2018. márc. 23. 12:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Pánik....igy hivjak.
2018. márc. 23. 12:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, erre nem gondoltam.
2018. márc. 23. 12:11
 7/13 anonim ***** válasza:

A kezeletlen lelki okoknál testi tünet következik.

Te esetedben - nem kaptál levegőt = nem jutottál szóhoz. Blokkolt a szervezeted, ami miatt páni félelem jött.

Lélegzőgyakorlatok sokat segítenek.

Megnyugodtál azóta?

2018. márc. 23. 12:22
 8/13 A kérdező kommentje:

Elvileg történt valami velem kiskoromban. Nem tudom mi, más területen van egy elég komoly problémám és mindig kérdezték ott akkora szakemberek, hogy valaki bántott-e.

Persze, megnyugodtam, csak nem tudtam, hogy miért van ez és arra nem gondoltam, hogy esetleg "pánikroham" lehet.

2018. márc. 23. 12:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Panik roham volt, amit a kiabalas valtott ki a tudat alatt a regi eset kapcsan.

Ezt a regen tortent dolgot szakember segiysegevel meg kene talalni es feldolgozni.

Az is lehet, ilyen alkat vagy, ha maskor is tortent hasonlo (nem feltetlen a baratoddal)

2018. márc. 23. 12:48
 10/13 anonim ***** válasza:
A legnagyobb problema itt, hogy te jogosnak erzed, feljogositva erzed a masikat, hogy igy bantalmazhat teged... lehet rad merges valaki, de bantalmazasra ha testi, ha lelki senkit nem jogosit fel semmilyen harag a vilagon.
2018. márc. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!