Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyankor mi van, amikor megtaláltam az igazit, de 25 éves létére mondhatni teljesen impotens?
Együtt vagyunk már 2 és fél éve és teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Felnézek rá, szeretem kívül-belül, ő is szeret engem. Nem szoktunk veszekedni se, csak nagyon ritkán, és akkor is csak baromságokon, olyankor is mindig nagyon hamar kibékülünk. Viszont van a kapcsolatunkban egy szűnni nem akaró feszültségforrás: a szex hiánya.
Lehet hogy amiatt van, mert rosszak a családi körülményei, vagy mert depressziós, vagy mert elégedetlen a testével, vagy mert az utóbbi időben semmi nem sikerült neki: se az iskola, se a munka, otthon is vannak bőven gondjai. Én vagyok az egyetlen aki foglalkozik vele, és ezt igyekszik is meghálálni. De a szex egyáltalán nem megy. Jár pszichológushoz, én is próbálom biztatni, de kezdem elveszteni a reményt.Már arra is gondoltam, hogy velem van a gond. De nem vagyok kövér, se deszka. Arányos a testem, szép arcom van, igényes vagyok. Próbáltam már azzal meghozni a kedvét a dologhoz, hogy felajánlottam neki különféle huncutságokat, de ez sem jött be. Nagyjából 3 havonta egyszer kerül sor a szeretkezésre, akkor sem szokott neki összejönni, nekem meg a szívem szakad meg, hogy látom rajta hogy szégyenli magát miatta. Pedig nem kellene neki, nem ő tehet róla.
Mi tévő legyek? Kezdek belefáradni. Túl régóta tart már ez az állapot. Beleőrülök, hogy minden nap velem van, de sosem lesz igazán az enyém.
Kérlek, segítsetek egy válasszal! Köszönöm.
20/L
#25, ne legyél már ilyen negatív.... 50%-kal idősebbként teljesen boldog párkapcsolatban élek, de fél évet se voltam soha egyedül. Se vagyon, se kigyúrtság, semmi ilyesmi.
Kérdező, ti meg próbáljátok a lovagló pózt, akkor az se olyan nagyon baj, ha lanyhul a merevedése.
Bár elolvasva a megjegyzéseidet, jobb volna, ha veled élne nem az anyjával.
Kedves utolsó, ha nem értőn olvasol, inkább ne írjál választ! Írta a kérdező, hogy szokott felül lenni és azt is, hogy a pasija nem az anyjával él.
Döbbenet, hogy egy 46 éves "férfi" mekkora baromságokat tud írni. A gumigyűlölet férfi hiszti, ezt minden nő tudja. De mint írta a kérdező (úgy látom másnak se megy az értő olvasás), betegség miatt nem szedheti tovább a tablettát. Pl. olyan finomságok miatt gondolom, mint tüdőembólia, vagy mélyvénás trombózis, vagy egyéb, ennek bármilyen apró gyanújára le kell állni a fog.gátlóval. Akkor melyik része nem világos ennek? Aki nem tud bogyózni, az gumit fog húzatni a pasijával. Mert az gondolom derogál a pasasnak, hogy elköttese magát, vagy szedjen férfi fog.gátlót, ha van, passz. Mindig a nőnek kell megoldani mi? És csodálkozik a 46 éves nagyra nőtt gyerek, hogy a csaja egy fadarab az ágyban! Besz..arás, komolyan.
Ja, de persze a kiszállásos módszer, az hatásos. Te fogsz a legjobban fejvesztve menekülni, ha terhes marad a csaj, pedig te időben kivetted.
Na jó, abbahagytam. Felhúzom magam néhány okoskodó barmon.
Kérdező, ha már mindent megpróbáltál, megbeszélted vele és ez a helyzet, akkor ez sajnos sokáig nem fog működni.
Pszichológus helyett amúgy ajánlom a pszichoterápiát, sokkal hatásosabb. Nem tudom hol éltek, de pl. Budapesten tudok egy jó helyet, ahol van ilyesmire lehetőség. Lehet, hogy mélyebb lelki gondjai vannak annál, mintsem egy "sima" pszichológus meg tudná oldani.
Itt tudjátok megnézni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!