Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyankor mi van, amikor megtaláltam az igazit, de 25 éves létére mondhatni teljesen impotens?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk már 2 és fél éve és teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Felnézek rá, szeretem kívül-belül, ő is szeret engem. Nem szoktunk veszekedni se, csak nagyon ritkán, és akkor is csak baromságokon, olyankor is mindig nagyon hamar kibékülünk. Viszont van a kapcsolatunkban egy szűnni nem akaró feszültségforrás: a szex hiánya.

Lehet hogy amiatt van, mert rosszak a családi körülményei, vagy mert depressziós, vagy mert elégedetlen a testével, vagy mert az utóbbi időben semmi nem sikerült neki: se az iskola, se a munka, otthon is vannak bőven gondjai. Én vagyok az egyetlen aki foglalkozik vele, és ezt igyekszik is meghálálni. De a szex egyáltalán nem megy. Jár pszichológushoz, én is próbálom biztatni, de kezdem elveszteni a reményt.Már arra is gondoltam, hogy velem van a gond. De nem vagyok kövér, se deszka. Arányos a testem, szép arcom van, igényes vagyok. Próbáltam már azzal meghozni a kedvét a dologhoz, hogy felajánlottam neki különféle huncutságokat, de ez sem jött be. Nagyjából 3 havonta egyszer kerül sor a szeretkezésre, akkor sem szokott neki összejönni, nekem meg a szívem szakad meg, hogy látom rajta hogy szégyenli magát miatta. Pedig nem kellene neki, nem ő tehet róla.

Mi tévő legyek? Kezdek belefáradni. Túl régóta tart már ez az állapot. Beleőrülök, hogy minden nap velem van, de sosem lesz igazán az enyém.

Kérlek, segítsetek egy válasszal! Köszönöm.

20/L

2018. márc. 23. 07:55
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Mindenkinek hálás vagyok a válaszokért. Mindegyik válasz segített egy kicsit más perspektívából megközelíteni a dolgot, elgondolkodtattatok, és ez jó. Nézegettem andrológust az interneten.

Az utolsó előttinek írom, hogy szedtem gyógyszert a ,,baleset" után, de azzal sem volt jobb a helyzet, ugyanolyan frusztrált volt akkor is és azt abba is kellett hagynom, mert lett egy betegségem idő közben. Amíg beteg voltam, végig velem volt és támogatott kínjaim tengerén.

A gyerek vállalással annyi a gondom mindössze, hogy még be szeretném fejezni az egyetemet, addig meg nem tudnék pénzt keresni, amíg iskolába járok.

A többi kérdésed mélyen elgondolkodtatott...

2018. márc. 23. 09:04
 12/32 anonim ***** válasza:
82%

Vannak bizonyos férfi típusok, akiket zavarnak bizonyos dolgok.

Akkor működik jól a potencia, amikor gördülékenyen, normálisan működik minden.

Észrevettem, hogy az exemmel soha semmi probléma nem volt, nem használtunk gumit, eleinte tabizott, majd kiszállással védekeztünk.

Nem használtam gumit, rettentően idegesít, zavar.

Szóval exemmel teljesen tökéletesen működött, sőt!

Minden gördülékenyen ment, előjáték, szex, végjáték, bár nagyon nagy többségében én dolgoztam, még sem volt ebből sosem problémám!

A mostani kapcsolatomban imádom a párom, sokkal jobban vonzódom hozzá, sokkal bombázóbb a teste, ám

1. A nemi vágyamat megöli a gumi

2. Ő egy "fadarab" típus, a kezét is ritkán használja, nem hogy a száját.

A 4 év alatt egyszer csinálta csak szájjal.

3. Abban fáradok el nem is kicsit, hogy tartanom kell a lábát, "szétfeszítenem", tartanom kell a testét, mert a szexben olyan mint egy halott bakker.

Ettől aztán egy ideje potencia zavarom van, amit azzal tudnám kezelni ha elhagynám, de nem akarom!

Nagyon szeretem, megértettem, hogy nagyon prűd, nagyon prűd hívő családból származik, szexmániás létemre ezt elfogadtam.

Ő nem tud nagyon változtatni rajta, bár próbálom néha terelgetni.

Visszatérve rátok, gyanítom hasonló a probléma.

1. az ilyen típusú embereknél a gumi használata felejtős, válasszatok más védekezési formát.

2. Ha esetleg te is a rápattanós lovaglós, elveszem ami kell, vagy én is szeretném típus helyett "fadarab" típus vagy, akkor változtatnod kell a szeretkezési szokásaidon.

A legjobb a simogatásos módszer, sok csókolózással, simogatással, majd francia, vagy neked csinálja előszőr, majd te neki.

Amikor kellően megduzzad, belepattansz, és jól meglovaglod, de ekkor már hagyhatod, hogy ő irányítson.

Egyébként ha alulról összeszorítja, és felfelé húzva impulzív mozgást végez, esetleg még meg is tartja a kezével, simán be tud hatolni misszionárius pózban, a szextől pedig ha nem nagyon súlyos gondjai vannak, jól beléd dagad ;)

Remélem tudtam segíteni.

2018. márc. 23. 09:06
 13/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. Mint említettem már korábban, használtam 3 hónapig fogamzásgátlót, ami sajnos semmin nem változtatott. Kettőnk közül, én vagyok a nyomulósabb, általában én vagyok felül, és igyekszem biztatni, hogy bármire nyitott vagyok. Akármikor szexre kerül a sor, szánunk időt az előjátékra ami természetesen magában foglalja az orális szexet is. A kezemet is használom, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, és nem tartom magam hulla típusnak.
2018. márc. 23. 09:16
 14/32 anonim ***** válasza:
75%
Hát nem tudom 12# -es a párom ötvenéves de mint egy húszéves úgy működik az ágyban:))) ennek ellenére nem könnyű rávenni /pedig imád stb./..semmi baja a kotonnal tény hogy szeretkezni szoktunk nem b..ni mint állat. párdon.
2018. márc. 23. 09:19
 15/32 anonim ***** válasza:
73%

#14:

Nem írtam semmi degradálót szeretkezésről írtam, nem ba...

Próbáltam rávilágítani, hogy 46 évesen, pontosítva 42 évesen a potenciám a plafont verdeste, napjában többször szeretkeztem, akármilyen hosszan elnyújtva!

Mióta a mostani párom megvan, a leírtak miatt rohamosan lecsökkent apotenciám, holott sokkal vonzóbb (és fiatalabb is) az előzőnél.

Szóval arra akartam rátérni, hogy a hosszan elhúzot, vagy a nem megfelelő sorrendű előjáték is lehet hiba, de a gumival való "szarakodás" is van akinek nagyon libidó romboló.

2018. márc. 23. 09:36
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan már ha kívánsz egy nőt tök nem az fog zavarni. kifogás csak minden nő tudja. És most már Te is. :)

Talán a pároddal éreztetned kéne hogy nem csak használod az ágyban!!!! Nem bántásból mondom...!

2018. márc. 23. 09:52
 17/32 anonim ***** válasza:
53%
Előző párommal nyolcórás maratonok is voltak-minden + cigiszünet-mégis néha rátört-gumi nélkül- a "mi lesz ha terhes leszel" szokásos agymenés:))))...Kinek a pap, kinek a paplan.
2018. márc. 23. 09:54
 18/32 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, én jártam hasonló cipőben. Lelki eredetű és legfőbbképp a a sikerltenség az ettől való félelem az oka, egy ördögi kör. Sikerélmény kell és meggyógyul ebből. Van egy gold power nevű OÉTI számmal rendelkező készítmény, kizárólat természetes alapanyagokból. Javaslom, rendeljetek egy dobozzal, pár ezer forint, csak próbaképpen. Mondom, ez nem gyógyszer; de rettenet hatásos, le fogtok zavarni pár napot az ágyban, hatalmas élményeket és önbizalmat nyerni. Utána pedig használnotok sem kell, mert helyrejön az önértékelése.
2018. márc. 23. 10:08
 19/32 anonim ***** válasza:
Érdemes volna kifejezetten szexuális problémákkal foglalkozó pszichológust (is) felkeresni. Kérdezzétek meg, mi erről a véleménye a jelenlegi pszichológusának, esetleg tudna-e ajánlani valakit.
2018. márc. 23. 10:10
 20/32 anonim ***** válasza:
Amíg a lelki gondok nem oldódnak meg, addig ez egy öngerjesztő, önmagát erősítő folyamat, egy spirál tulajdonképpen...csak azt tudom mondani, hogy lélekgyógyász, tréning, jóga, stb.
2018. márc. 23. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!