Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó az, hogy folyton tesztelget?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy a párom folyamatosan tesztelget. Direkt olyan helyzeteket idéz elő, ami után figyeli a reakcióimat. Legtöbbször féltékennyé akar tenni. Mikor szóvá teszem neki, hogy tök átlátszó, amit csinál, akkor állandóan azzal a poénnal üti el a dolgot, hogy "Francba, túl okos vagy!"

2018. márc. 22. 21:40
 1/8 Interferencia ***** válasza:
El akar veszíteni.
2018. márc. 22. 21:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Nulla az önbizalma és iszonyatosan igényli a figyelmet.
2018. márc. 22. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
A barátod qrva béna...
2018. márc. 22. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy ilyen barátom, aki elég gyakran ezt csinálta. Hát nem is voltunk sokáig együtt.

Egyébként meg ha zavar, akkor ülj le és beszéld meg vele, hogy neked ez nem esik jól és vegye komolyan a kapcsolatotokat, mert ez miatt fog elveszíteni.

2018. márc. 22. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Az exem is tesztelgetett...mindig megkaptam én is, hogy okos vagyok.Nem, akkor lettem volna okos, ha szóba sem álltam volna vele.
2018. márc. 23. 04:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mire jó ez neki, de én megkérném szépen, MOST rögtön hagyja abba, különben vége.... magától ez nem gyógyul, és ki tudja hova fog alakulni?

Lehet az önbizalma kicsi, de benned nem bízik,az biztos- ez nem egy boldog kapcsolat

2018. márc. 23. 08:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon határozottan utasítsd vissza a tesztelgetést. Ez az ő problémája, amit rád vetít ki, téged "büntet" azért, mert ő nem bízik magában. Ez elfogadhatatlan. Fogadja el a problémáját, beszéljetek róla és keressetek más módokat, ahogyan ezt meg lehet oldani. Légy vele empatikus, segítőkész, értesd meg vele, hogy segíteni akarsz neki, de abban légy hajlíthatatlan, hogy a tesztelgetést abba kell hagynia.
2018. márc. 23. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a második után kidobnám, tezstelgesse az anyját.
2018. márc. 25. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!