Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csókom nem szerelemből történt. Ez nagy baj? 16/f
Nem volt még barátnőm, ami részben az én hibám, részben meg a helyzetemé. Egy bulin egy csaj rám mászott (nem mintha ellenkeztem volna), és egyszer csak megtörtént.
Mindenki azt mondja, hogy az első csók fontos. Szerintem ez még jó is, mert így amikor jónak kell lenni, már nem fogok izgulni. Mert paráztam az első csóktól, de itt olyan gyorsan történt, hogy nem volt idő.
Sztem ezzel nincs semmi gond.Az én első csókom sem szerelemből történt és sztem sokan vannak ezzel így :)
17/L
Ha belegondolok az enyém se...
A mostani párommal csókolóztam először szerelemmel és jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajdejó volt:D
Persze a másikat bántam kicsit de már régen volt:-S
nekem az első egy vonaton történt,egy ismeretlen pasi odajött,dumáltunk,aztán egyszer csak a számban volt. Hát mit mondjak ugy meglepődtem h szólni se birtam.
Sajna nem mindig te döntöd el,kivel smároljál :D :D
Na de a második az csucs volt,egy olyan pasival,aki tényleg tetszett!
Énis segrészegen betubákolva csókolóztam elösször:)
Sőt szerintem a második is:D
F/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!