Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hóditsak meg egy fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hóditsak meg egy fiút egy nap alatt? Ez a holnapra vonatkozik. (részletek lent)

Figyelt kérdés
Van egy 8. -os fiú aki nagyon megtetszett egy pár napja, és csak holnap van rá lehetőségem, hogy összeismerkedjünk. Én 7.-es vagyok és ő ugye jövőre már nem lessz ott. Odamenni nem szeretnék, hanem valami olyan ötletet várok amiből nem jön rá, hogy tetszik. KÉRLEK SEGÍTSETEK SŰRGŐS !
2010. jún. 10. 18:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
PANCSER. Na fogadjunk, hogy fiú vagy....
2010. jún. 10. 19:54
 12/20 anonim válasza:

hát..ez elég nehéz dolog

velem ugyanez volt 2hete és így oldottam meg:

nézz a szemébe és mosolyogj rá :) vegyél fel feltűnő ruhát (pl: toppot, sortot amiben látszik az alakod)

én ismertem egy pár barátját...megismerkedtem velük és a fiúhoz is közel kerültem :)

most pedig minden nap együtt lógok velük :D

remélem egy picit tudtam segíteni :)

2010. jún. 10. 19:55
 13/20 A kérdező kommentje:
Tudtél köszi. Ma nem jött össze de a nevét megtudtam :). Még a csütörtöki nap ott van (az évzáró). Akkor talán sikerül valami. :)
2010. jún. 11. 14:11
 14/20 anonim válasza:
Ennyi hülyeséget egy helyen!! xd
2010. jún. 12. 08:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Kislány szerintem menj oda és mondd neki, hogy neki ingyen is mónikázol, és akkor már vágni fogja a szitut, és tuti nem is utasít vissza.
2010. jún. 12. 10:36
 16/20 A kérdező kommentje:
Mónikázok ? Az meg mi ?
2010. jún. 12. 11:26
 17/20 anonim ***** válasza:
melyik suliba jársz??ha oda ahova én,akkor tok segíteni,mert minden 8.ossal tök jóba vok...
2010. jún. 12. 11:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Losonci Budapesten
2010. jún. 12. 11:48
 19/20 anonim ***** válasza:

tartsd szemmel és légy mindig a közelében!!!ha rád néz mosolyogj rá!!kerülj közel a barátaihoz ,kérdezd meg az oszt főnökét a nevéről!!!

hátha lesz belőle valami !!

én szorítok neked!!!

2010. jún. 12. 12:28
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nevét már tudom :) De sajnos csak 1 napom lessz rá még a csütörtök. És egy suliba járunk ?
2010. jún. 12. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!