Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám éreztetni vele hogy ő is elveszíthet? Kérlek adjatok ötleteket. Ti mit csinálnátok?
A párom nagyon sok emberrel találkozik a munkája miatt. Sok nő érdekldik iránta, szeret flortolgetni is ami szerinte nem bűn, hiába esik nekem rosszul.
Szeretném neki megmutatni hogy nekem is lenne esélyem másnál hátha kicsit észbe kap ha megtudja milyen érzés. Viszon én csak nőkkel dolgozom így nem kerülök kontaktba férfiakkal.
Amíg csak flörtölget nem baj de ha valami kiéhezett unatkozó /gyakorin írogatü/ középkorú csaj rámászik akkó lesz baj!:))
Bár vélhetőleg, ha szeret, nem kockáztat. Másrészt ha azt látja hogy bármit megtehet veled...tényleg kéne küldeni egy csokor virágot :P ...de legjobb amit tanácsoltak: járj el barátnőkkel, legyen saját életed!!!!, ő meg addig csináljon amit akar:(... legalább nem a hátad mögött kavar ez is nagy dolog!
"és ezt is nem rég kezde el"
Aha, és ebben te nem látod a problémát? Mert ha legalább mindig ilyen lett volna... Tudod ugye, hogy a negatív hirtelen változás egy kapcsolatban, általában megcsalás és/vagy elhidegüléskor szokott terítékre kerülni?
De a te életed, azt teszel amit akarsz. Én nem égetném magam sokáig egy ilyem fickóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!