Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájra adott puszi csóknak számit?
Hidd el ilyen nekem is volt. Puszit akartam adni egy bnőmnek, és lehajoltam hozzá mert ült, mellette meg ült a pasija, erre meglöktek és a pasija szájjára ment a barátnőmnek szánt puszi. De nem volt gáz jót röhögtünk.
Amugy szerintem a szájra puszi az sima csók mivel a nyelves az meg francia vagy másnéven smár.:)
17L
A puszi, az puszi...no komment
csók, amikor az ajkaitok at kapjátok be
smaci...na az a nyelves
ennyi
utolsónak: nem 10 évesektől kért válaszokat
(én meg már válaszoltam a 2. oldalon)
Amúgy szerintem eredetileg annak számított, csak mivel sok szülő szájon puszilja a gyerekét, az emberek úgy gondolták, hogy ez már nem is igazi csók, hiszen egy szülő a gyerekével nem csókolózhat.
Tehát a vélemények igencsak megoszlanak, egyeseknél csak a nyelves smárolás számít csóknak, másoknál a szájrapuszi is. Szerintem mindenkinek magánügye, hogy mit gondol, én spec mindkettőt csóknak tekintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!