Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyre jobban tetszik a munkatá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre jobban tetszik a munkatársam, és neki sem vagyok közömbös. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Jó a társaságában,nagyon kedvelem, vonzó számomra, kezdek belé szeretni. Mit tegyek, hogy ezt ne lássa rajtam?? Tetszem neki én is, apróbb jeleket már adott, viszont komolyabban nem lépett még. Vajon mi a jó ebben a helyzetben? Ne mutassak felé semmit ( bár tuti, hogy látja rajtam,nem lehet tagadni )vagy jelezzem valamiképp, hogy kölcsönös a dolog?? Azt sem szeretném, hogy rosszul süljön el az egész. Hozzáteszem, ő férj és van egy gyermeke, viszont nem jó a házassága. 26/N
2018. márc. 20. 18:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Férj és van gyereke, felejtős. A házassága milyensége meg az ő magánügye.
2018. márc. 20. 20:19
 12/15 Noren1989 ***** válasza:
Túrósbuktàt, mer azt szeretem.
2018. márc. 20. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne menj bele .Anno én is belehabarodtam egy hàzas pasiba .Vigyàzni kell velük mert akármilyen is otthon a felesége a kényelem mindent felülír .Azota felszivodott de nem is bàntam mondjuk nekem nem volt a kollegàm de nem is ez a lényeg hanem hogy addig felesleges foglalkozni vele mig teljesen el nem vàl ha szar a kapcsolata .
2018. márc. 20. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

“viszont nem jó a házassága”

Honnan tudod?

Szerintem csak TE szeretnéd, ha rossz lenne a házasságuk.

2018. márc. 21. 04:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hahhaha, az orok forgatokonyv! Minden heten kerdez valami huszoneves pi...a ilyet a gyakorin:) kerded mar meg a feleseget is valoban rossz e a hazassaga. Szeretonek kellesz, mert ha szeretne elvalna :):):) de a magadfajtakat jo megrangatni parszor mert konnyen adjak magukat, naivak, es pobt a celnak megfelelnek! Aztan majd ne csodalkozz ha az asszony meglatogat a munkahelyen es megrangat mint okot aki miatt rossz lett a hazassaga! Hajra ;))
2018. márc. 21. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!