Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni ha a barátom teljesen az apjára van ítélve? 19/L
Nincs semmi szabadideje ezáltal, mindig akkor ugrik mikor az apja csettint neki, alig tudunk találkozni.
Mivel csak neki van jogosítványa, nekem folyamatban van, a busz illetve vonatközlekedés ezen a 30km-en egyenesen kapufa, szinte lehetetlen megoldani a találkozásokat, olyan mennyiségben amilyenre egy fiatal, tapasztalatlan szerelmespárnak szüksége van.
Annyi nap elment már a megbeszéléssel, a veszekedéssel ez ügyben, hogy katasztrófa. Mindig arra jutunk, hogy amikor csak tudunk találkozunk, de az a heti egyszeres alkalom. Lehet telhetetlen vagyok, de nekem az kevés.
Sajnos a költözés nem jöhet szóba egyelőre. Engem a közeli városba húz minden, ahol tovább tanulok, őt meg a szülőfalujába, mert folytatná apja vállalkozását. Sajnos, ahol ő lakik az a világ vége. onnan a közlekedés rosszabb mint bárhonnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!