Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudtam neki megbocsátani?
Volt egy srác, akivel együtt voltam. Haragudtam rá (most nem fejtem ki miért), és ezt nem tudtam megbocsátani neki, mindig fölemlegettem. Szerintem emiatt mentünk szét. De utólag nem látom ezt olyan dolognak, amit ne lehetett volna megbocsátani. Baszus, annyira szeretnék visszamenni picit az időben,és eltekinteni ettől. Annyira nagyon szetettem nem értem miért nem tudtam továbblépni.
Mit lehet csinálni, hogy elfogadjam ezt?
Tényleg nagyon szerettem, és utólag hagynám a francba az egészet. De nem dubbha nevelt föl, ezért nem ment a megbocsátás, és a "mind1 mit csinálsz, csak szeressük egymást".
De komolyan utólag még ezt is megtenném hogy működjön.
(Lehet tök h*lyeség az egész téma... De légyszi ne bántsatok vele. És nem, nem tini kategória, én 23 vagyok és tényleg nagyon szerettem őt. )
Szerintem kéne tudni hogy mi a harag tárgya, mert nehéz így okosat mondani. Ott akkor még friss volt az élmény, most meg már az idő tompította az akkori helyzet súlyosságát. Emellett érzem, hogy nosztalgikus hangulatban vagy, ez is tompítja a memóriád.
Óvatosan az ilyen kijelentésekkel, hogy simán meg tudnád bocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!