Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudtam meg hogy "rejteget" a barátnőm a munkatársnői elöl! Mi lehet az oka?
A munkatársnői a barátnői is egyben, munkában barátkozik, azon kívül nincsenek is barátnői.
Gyakran hívják születésnapra, mennek a céges bulikra, síelni, ide-oda. Engem nem is nagyon mutat be nekik, egyszer-kétszer fordult elő hogy teljesen véletlenül összefutottam velük. Ma letámadott váratlanul egy idegen csaj, mint kiderül a munkatársnője, hogy nekem mi bajom van velük, mit képzelek magamról, többnek hiszem magam náluk? Ugyanis állítólag ők már évek óta hívnak engem is a barátnőmmel együtt minden rendezvényre. Közös vacsorákra, szülinapokra, céges bulikra, stb.
Mondtam a csajnak hogy én ezekről nem tudok, kérdezze a páromat, aztán jó hangulatban váltottunk pár mondatot. Ő eddig mindig azt mondta nekem hogy ezeken az eseményeken csak a munkatársak vannak jelen, a céges bulikra meg külsősök nem mehetnek be. A közös síeléseket, balatonozásokat meg csajbulinak írta le. Közben meg kiderült hogy a többi csaj férje-pasija is ott szokott ezeken lenni, csak én nem!
Most nincs itthon a barátnőm 31.-ig de kicsit kérdezősködtem. Annyit hallottam vissza, hogy a csaj aki számonkért azt mondta egy közös ismerősnek hogy milyen helyes, jópasi vagyok, nem is gondolta, azt hitte valami nagy gáz van velem külsőleg vagy bunkó vagyok hogy rejtegetni kell engem.
Beszélek majd a párommal, de elképzelni se tudom mi lehetett az oka ennek! Ráadásul 4 évig! Szerintetek mi lehet a racionális magyarázat?
Lehet, hogy pont az, hogy el akar dugni a pincébe, nehogy valamelyik munkatársnője rád mozduljon.
De az is lehet, hogy szimplán megtartja magának a privát életét.
" a csaj aki számonkért azt mondta egy közös ismerősnek hogy milyen helyes, jópasi vagyok,"
Na ezért. Fél, hogy kikezdenek veled és megcsalod őt. Ennyire nem lehetsz sötét
Sok oka lehet, de lehet hogy egyszerűen csak nem akarja, hogy beleszóljanak a magánéletébe. Mások eléggé tönkre tudnak tenni egy kapcsolatot. Az is lehet, h fél, hogy rádmozdulnak a munkatársak. De az is lehet h szégyell (bár ezt nem.hiszem).
A lényeg, h nyugodtan beszélj vele erről, ne kezd egyből vádolni.
Rólad hazudik nekik, neked meg róluk. Komoly egy nő lehet, ha jól értem, már elmúlt 12 éves.
Kérdezd meg től, hogy ez mire való, és barátkozz a többi nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!