Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfoglalt, tényleg, de szerintem teljesen jogos hogy elvárom hogy keressen?
Ha valaki kíváncsi a másikra, és szereti, legszívesebben mindig beszélne vele, még akkor is ha elfoglalt. Legalábbis én találnék módot.
Beszéld meg vele, hogy ez zavar.
Vele beszéltél már erről? na nem számonkérő stilusban, hanem felnőtt ember módjára, felrovás nélkül. Az én párom is van, hogy nem ér rá, de később aztán visszahiv még aznap. Ö is rengeteg dolgot csinál egyszerre. De egy kapcsolatért két embernek kell tenni, nem elég, hogy csak te keresed, ő meg magától fel sem keres.
Azt irod, kicsit kelekótya, hát lehet, hogy tényleg nem rossz szándék vezérli, hanem egyszerűen ő ilyen, és fel se túnik neki, hogy valamit másképp kéne. Épp ezért merd elmondani, mi bánt, és te hoygan képzeled el.
Az én páromnak is az elején voltak olyan nézetei, hogy ha párszor előfordul, hogy egy-egy nap nem beszélünk telefonon, hanem csak smst irunk, azzal nincs semmi baj. Én emg mondtam neki, hogy én ebből úgy érezném, nem is szeret, nincs rám 5 perce, annyira se vagyok fontos, hogy 5 percre megkérdezze, mi történt velem aznap. Elfogadta, hogy nekem ez fontos, a múltkor, mikor tényleg nem tudtunk telefonálni este, és az smsére se tudtam válaszolni, és másnap reggel sem hallottam hogy hivott, na akkor ő maga mondta utána, hogy tök rosszul érezte magát amiatt, hoyg nem beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!