Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a cikkről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a cikkről? A legtöbb párkapcsolat tényleg ilyen egyoldalú?

Figyelt kérdés

Cikk: [link]

Egyes felmérések szerint a férfiak több mint 70%-a ilyen kapcsolatban él. Ez azért elgondolkodtató.

2018. márc. 15. 16:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
13%

szerintem jó cikk.

ismerek olyan párt, ahol a nő azt is megszabja, hogy elmehet-e a haverokkal egy pohár sört meginni a pasija.

2018. márc. 15. 16:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát de egyszerű, akkor kidobod. Legalábbis én nem tudnék egy ilyen "zsarolás" után együtt élni valakivel. Meg ha ő házasságot akar, akkor inkább keresse meg a boldogságát másnál, nekem nem kell a bűntudat meg a szemrehányás.
2018. márc. 15. 16:45
 13/16 A kérdező kommentje:

"Hát de egyszerű, akkor kidobod."

Csak az a gond, hogy ez nem ilyen egyszerű.

A kapcsolat legelején még menne is, de utána a legtöbb nő fondorlatosan elkövet mindent, hogy bebiztosítsa a helyét. A férfi baráti körét is azért építik le előszeretettel, hogy az még kiszolgáltatottabbá váljon nekik és pár év után arra döbben rá, hogy a "párján" kívül már senkije sincs akire számíthatna.

2018. márc. 15. 16:55
 14/16 anonim ***** válasza:

#12: ez elméletben nagyon egyszerűen hangzik, csak ha mondjuk egyébként szereted az illetőt és a zsarolást be is csomagolja úgy, hogy ne legyen egyértelmű a dolog, akkor azért nem ennyire fekete vagy fehér a történet.

Rengeteg házasság van, ami ilyen zsarolásból fakad.

2018. márc. 15. 16:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez gyakorlatban is egyszerű. Akinek nem megy, annak nem annyira rossz, hogy változtatni akarjon.

Ez ugyanolyan, mint a gyerekkérdés. Van, aki akar, van, aki nem. Ha ilyen pár jön össze, akkor búcsút kell mondani. Vagy szenvedni évekig.

2018. márc. 15. 17:05
 16/16 Diavolino44 ***** válasza:

Szerintem ez egy kicsit sablonos ebben a formaban, s erosen erezteti a nok iranti gyuloletet, nem csak ez a cikk.

De abba igazat adok, hogy a nok, tudatosan vagy tudattalanul, probaljak a ferfit elnyomni a parkapcsolaton belul. Persze tisztelet a maroknyi kivetelnek.

S nem rossz tapasztalatbol beszelek hanem a csaladomrol. Ugyanezt csinalja, anyam, mindket nagyanyam, es a hugom is.

Harom tartos kapcsolatombol 2 ugyanezt csinalta, az egyik iszonyuan durvan a masik mersekelten, az kibirhato volt.

De ez megint olyan ami generaciokon keresztul bele ivodott a nokbe.

Otthon a negy fal kozott en vagyok az ur jelen esetben Urno. A kulso vilagban pedig a ferfi.

2018. márc. 15. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!