Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De ha nyugtatót szedek, akkor hazudok magamnak is, nem?
Szóval most eléggé olyan ponton van a kapcsolatom a barátommal,ami nem túl fényes.
Kicsit megváltoztak körülötte a dolgok,és ezek rám s hatással vannak.
Elsősörban kevesebbet beszélünk,mondjuk telefonon.
Én ezt nem tudom megszokni. Eddig sose volt ilyen,pedig régóta együtt vagyunk már.
Ennek az lenne az előnye elvileg,hogy mostantól még többet találkozhatunk,igaz így se találkoztun keveset.
Az igazi kérdés az,hogy mivel kezdek bekattanni,gondoltam szedhetnék vmi feszültségoldó készítményt. De ha elkezdem szedni,és lenyugszom,akkor mindent ami zavart eddig magasról le**arom majd? Vagy ha kettőnk között tényleg beüt a baj,akkor észre se fogom venni?
Mit csináljak?
Szia!
Senki miatt ne kezdj el nyugtatót,v más mentális dologravaló pirulát szedni.Komolyan mondom.Nagyon könnyű ezekre rászokni,és azzal együtt egyre többet és többet kell majd szedned.Fiatal vagy még ehhez!Plusz ezek a készítmények semmit sem érnek.Ezek nem tesznek téged erőssé,és nem oldják meg a prolémáidat!Sőt,az ingerek hatására,csak gyengébb és gyengébb leszel..Nem oldanál meg ezzel semmit!
Kérlek beszélj a barátoddal,hogy szeretnéd,ha többet lenne veled mert kezded magad már rosszul érezni,ha többet telefonálna neked!De te is küldhetnél neki kedves sms-eket,vagy ha nem álltok túl jól anyagilag,akkor emaileket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!