Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajokhoz szól a kérdésem (? ) Csak azok válaszpljanak, akik megélték azt, amit én. (? )
Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy kíméjetek a rosszindulatú, túlbuzgó kommentektől(ha mégis jönne, reagálni biztosan nem fogok rá).
Tudom, hogy nem ez a kategória, de talán itt többen látják.
Szóval, ha lehet azok a lányok válaszoljanak, akik megélték amit én is és találtak megoldást.
Aki szereti imádja a párját, de úgy esett teherbe, hogy 'mert b**szameg, egyszerűen még nem'.. Ti nem éreztétek azt, hogy emiatt már nem szeret a párotok?
Velem nem érezteti, csak van bennem egy ilyen furcsa érzés, hogy biztos így van. Mondta hogy szeret, nem haragszik, nincs semmi baj, stb.. Mintha nála nem lenne meghatározó. Részéről kb úgy látom, hogy probléma letudva.
Nekem nehéz így hozzáállni, de ha lelkizni szeretnék a dologról egyre türelmetlenebb.
Nem akarom amiatt elveszíteni. Mit csináljak? :/
#11: Van példád. Másnak is van példája.
De oké, hagyom a témát. Húzzuk rá mindenkire a saját tapasztalatainkat, ez az...
Köszönöm, hogy végre megértetted a lényeget és figyelmesen elovastad, amit írtam😉
Ja, és nekem is vannak barátaim igazi érzésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!