Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajokhoz szól a kérdésem (?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajokhoz szól a kérdésem (? ) Csak azok válaszpljanak, akik megélték azt, amit én. (? )

Figyelt kérdés

Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy kíméjetek a rosszindulatú, túlbuzgó kommentektől(ha mégis jönne, reagálni biztosan nem fogok rá).

Tudom, hogy nem ez a kategória, de talán itt többen látják.

Szóval, ha lehet azok a lányok válaszoljanak, akik megélték amit én is és találtak megoldást.

Aki szereti imádja a párját, de úgy esett teherbe, hogy 'mert b**szameg, egyszerűen még nem'.. Ti nem éreztétek azt, hogy emiatt már nem szeret a párotok?

Velem nem érezteti, csak van bennem egy ilyen furcsa érzés, hogy biztos így van. Mondta hogy szeret, nem haragszik, nincs semmi baj, stb.. Mintha nála nem lenne meghatározó. Részéről kb úgy látom, hogy probléma letudva.

Nekem nehéz így hozzáállni, de ha lelkizni szeretnék a dologról egyre türelmetlenebb.

Nem akarom amiatt elveszíteni. Mit csináljak? :/

2018. márc. 14. 12:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De nekem van példám, és átéltem, te csak abból indulsz ki, amit láttál és ez nem ugyanaz. Mindent más csinálni, mint nézni, abban azért egyet érthetünk, nem?😉
2018. márc. 14. 17:52
 12/16 anonim ***** válasza:

#11: Van példád. Másnak is van példája.

De oké, hagyom a témát. Húzzuk rá mindenkire a saját tapasztalatainkat, ez az...

2018. márc. 14. 17:59
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 hagyd, aki egyszer szült, az mindig, mindenkinél jobban fog tudni minden ezzel kapcsolatos dolgot, mert ő tapasztalta! Az, hogy neked a valódi barátaid (így többes számban), akik szintén tapasztalták ugyanezt (nyilván változó, más és más érzésekkel) megosztják veled a legintimebb, legmélyebb, legbizalmasabb tapasztalataikat ezügyben, az nem számít, egy anya mindenek felett áll, hiába mesélte el mondjuk neked x anya ugyanezt az élményt máshogy... te nem szültél, ergo egy már szült anya véleménye a mérvadó, a többi nem számít. Minden úgy van mindig mindenkinél, ahogy az egyetlen ANYA mondja!
2018. márc. 14. 18:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy végre megértetted a lényeget és figyelmesen elovastad, amit írtam😉

Ja, és nekem is vannak barátaim igazi érzésekkel.

2018. márc. 14. 19:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a kérdést. Nekem az jön le belőle, hogy akarjátok (akarod?) megtartani. Vagy nem erről van szó?
2018. márc. 14. 20:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Bocs, ezt akartam: nem akarjátok megtartani.
2018. márc. 14. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!