Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi zsarolás áldozata vagyok, hogy lépjek ki?
Mindenki szabadon lehet hülye, itt vagy példának te.
Nem bőgni kell lépten nyomon, hanem lelépni! Ennek a kapcsolatnak már úgyis kampec, amikor azzal jön, hogy nem lesz ez ìgy jó mondod, hogy már most sem jó, úgyhogy ne is húzzátok tovább egymás idejét
És mitől félsz?
Mi lehet egy ilyen kapcsolatnál rosszabb?
4 év. Mennyit akarsz még elvesztegetni az életedből?
Szedd össze magad, és igenis, mikor legközelebb beléd köt valami miatt, nehogy nekem bocsánatot kérj, vagy megalázkodj, vagy nem tudom mit szoktál csinálni. Ha megint jön ezzel a "szakítós" dumával, akkor színpadiasan sóhajts, mintha megkönnyebbülnél, és vágd rá, hogy éppen ezt akartad te is javasolni.
Nem tudom, hol éltek, de ha neked kell menned, pakolj is össze (persze előtte lerendezni, hová mész), ha neki kell költözni, akkor biztasd a pakolásra. Ne rendülj meg semmilyen ígérgetésnek, hogy ezentúl más lesz, NEM LESZ MÁS!
De aki ezzel dobálózik, hogy szakít, lazán élvezkedik azon, hogy sírsz, majd nagy kegyesen mégsem szakít, annak jó nagy pofon lesz, hogy most te dobod ki, hiszen ő nem gondolja komolyan, csak játszadozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!