Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom barátja felkeltette az érdeklődésemet?
Kérlek ne hurrogjatok le emiatt, szeretnék valami megoldást keresni erre a helyzetre. Nagy vonalakban az van, hogy a barátom és én már több mint 4 éve együtt vagyunk és az utóbbi időben kissé megromlott a kapcsolatunk és azt veszem észre, hogy emiatt kezdem elveszíteni az érdeklődésemet iránta. Beszélgettünk kettőnkről de végülis arra jutottunk, hogy próbálkozunk, bár nem úgy tűnik eddig, hogy bármit is tesz a javulás érdekében én pedig nem vagyok elég erős ahhoz hogy kimondjam, hogy legyen vége. Van neki egy barátja akivel havi 1-2x találkozunk, igaz kettesben még sosem találkoztunk de olyan gesztusai vannak amiből én arra következtetek, hogy kicsit érdeklem őt és szégyenemre ő is érdekel engem. Mostanában már annyira, hogy ürügyeket keresek, hogy írhassak neki és sokat is gondolok rá. Nem szeretném megcsalni a páromat és igazából egyértelmű jelek nincsenek is de mégis félek és annyira tanácstalan vagyok. Mit tegyek, hogy elfelejtsem ezt a másik fiút?
22 éves lány vagyok.
Mit tegyek, hogy elfelejtsem ezt a másik fiút?
Ne írj neki, ne keresd. A pároddal ülj le, és beszélgess el vele, hogy ha nem történik változás, akkor kalap, kabát.
Mit jelent, hogy megromlott a kapcsolatotok, és nem látod, hogy tesz bármit a javulásért? Te mit teszel a javulásért? (Más pasinak írkálsz...?)
A kapcsolat két emberen múlik, ne tőle várd egyedül a kapcsolat megmentését. Vagy oldjátok meg EGYÜTT, vagy lépj ki a kapcsolatból.
A #2-sel teljesen egyet értek. A kapcsolatban ketten vagytok, ketten kell tennetek érte. Üljetek le megbeszélni a kapcsolatotok, ki hogy látja, min kellene változtatni, egyáltalán érdemes-e, gondoljatok át, hogy mit is éreztek a masik iránt. Aztán ha nincs változás, vagy nem is szereted már, akkor legyen vége. De ne a barátjára csorgasd már a nyálad, meg gondolkozz megcsaláson. Ő akkor is tabu, ha szakítotok.
Az is lehet, hogy te érted félre, nem küld jeleket, csak te veszed magadra, mert már annyira nyitott vagy más férfiak érdeklődésére.
Szóval hagyd azt a srácot, nem hajtunk sem a párunk sem az exünk barátaira. Komcentrálj a kapcsolatodra.
Itt van egy torespont. Ezek a torespontos fontosak es a vizsgalata is felettebb fontos.
Eldol, hogy egy gyenge jellemu kutyahetkoznapi senki vagy. Vagy esetleg megtorod ezt es szakitasz a pasiddal.
Valallva a bizonytalant, hogy osszejon-e veked vagy sem. De ez az egesz bizonytalan mar, itt az ideje kilepni, es hagyni a dolgot.
"Mostanában már annyira, hogy ürügyeket keresek, hogy írhassak neki és sokat is gondolok rá."
"Nem szeretném megcsalni a páromat"
Ja, én meg a Jézuska vagyok. Kb. naponta van egy sztori, hogy valaki kíván valakit vagy beleszeretett, nyomul rá, DE ő bizony nem akarja megcsalni.
De, megakarod.
És a sztoriknak mindig ugyanaz a vége: "Mit tegyek, hogy elfelejtsem ezt a másik fiút?"
SZERINTED mit tegyél? Beszélj vele és keress ürügyeket, hogy dumálhassatok? Vaaaaaagy egyszerűen zárd ki az életedből? Komolyan, ehhez valami diploma kell?
#6: Oké, hogy kettőn áll a vásár, de kicsit sok, hogy az oldal felhasználói közt mennyi nő adja elő ezt a sztorit. Ha nem okés a kapcsolat és nem lehet javítani, ki kell lépni. Amint éreztem bármelyik barátnőmnél, hogy nem olyan a helyzet, amilyennek lennie kéne, azonnal kiléptem a kapcsolatból. Nem azt vártam, hogy jöjjön egy harmadik fél, aki miatt majd kialibizhetem a szakítást...
Meg kéne tanulni felnőni.
Legalább annyit tegyél meg, hogy nem egy barátjával lépsz le. Ez az erkölcsi minimum.
Mivel nem ismerlek titeket ezért nem tudom megmondani, mi lenne a megoldás, maradni vagy távozni. Mindegyik jó lehet. Arra mondjuk a fejemet teszem, hogy nem a barátod lesz a férjed, szóval annyira nem kell ragaszkodni hozzá. Gyerekszerelem volt ez még, nyugodtan elengedheted. Amihez viszont elég felnőttnek kell lenned az az, hogy azt a másik srácot elfelejted, mert ha szakítás után jössz vele össze az sem szép dolog. Ajánlom az ősi módszert: te mit éreznél fordított esetben?
A felejtés pedig nagyon egyszerű: nem keresed a társaságát, nem írsz rá semmiségek miatt. És fontos dolgok miatt se. Nincs olyan ügy, amit az ő segítsége nélkül ne tudnál megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!