Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Nagyon bonyolult, nyitott kapcsolat. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

4 éves rossz kapcsolatom után össze jöttem az unokatestvérem párjával.. Szóval velem is együtt volt és az unokatestvéremmel is. Tudom csúnya dolog.. De barátságbol, szerelem. Aztán el voltunk így 1 évig míg nem jöttek a féltékenykedések. Sokáig azt mesélte be hogy nem él nemi életét az uncsimmal, és én ezt el is hittem. Aztán rá jöttem hogy de... És sok volt a vita ami csak fajult odáig hogy fel emelte a kezét rám. Aztán ott eldöntöttem hogy ezt el kerülöm és már nem akarom tovább. Azért is mert bántott, és mert nehéz volt azzal élni hogy nem csak én vagyok, és az a másik mindig is meg marad miattam sosem fogja elhagyni..

Aztán el is kerültük egymást kB fél évig. Ő nagyon is el volt az unokatestvéremmel(el is jegyezte), és még lett neki egy másik barátnője is. Addig én is éltem az életem és persze szerettem volna ezek után egy normális komoly párkapcsolatot. Meg is ismerkedtem egy fiúval aki normális volt de hamar rá jöttem hogy nem vagyunk egymáshoz valóak. Éltem a szingli életem, amikor megint meg találtuk egymást az uncsim "férjével" jó is volt minden pár napig. Nem akartam újra kapcsolatot vele ezt közöltem is, de aztán még is lett valami komolyabb köztünk.. Ő elmesélte hogy vele eddig mi történt ki volt a barátnője stb én ezt elfogadtam, nem szóltam. Én nem meséltem a volt kapcsolatomrol 1.mert féltem hogy bántani fog, 2. Mert utánna szóba sem fog állni velem. És ezt a dolgot el halasztottam.. Végül mástól tudta meg hogy míg mi nem voltunk együtt fél évig addig nekem volt ki alakulóban kapcsolatom. És mit is mondjak.. Nem örült neki.. Lehordott mindennek, meg fenyegetett többször is,meg akar verni. Félelemben kell élni és bújkálni. De ma sajnos össze futottunk amikor én épp utaztam el, és meg úsztam egy szájon csapással. Ő szerint nekem nem lehet kapcsolatom mert ha meg talál akkor mind kettőnket meg ver. Szerintetek ennek így kell működnie? Oké hogy nem mondtam el hogy mi történt de akkor is így utólag ez ennyire nagy baj amikor nem is voltunk együtt abban az időszakban? És akkor is az a megoldás hogy meg kell verni? Mi a véleményetek?

2018. márc. 12. 22:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, a cigányoknál szokás ez, hogy ha egyszer az övé voltál, akkor onnantól a halálodig jogot formál rád. Mondjuk nem kéne szóba állni valakivel, aki üt-ver úgy, hogy még csak nincs is közötök egymáshoz, hiszen csak a szeretője vagy.
2018. márc. 13. 06:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Erre lehet pozitívat mondani?

Az unokatesód pàrja egy vilàgi nagy tahó.Én messze elkerülném örökre.Te pedig naiv vagy és buta ha ezen még gondolkozol.Nincs igaza,megbízhatatlan,nem érdemli hogy egy nő szóba àlljon vele.Ilyen természettel sosem lesz tartós kapcsolata normàlis nővel.Ennyi.

2018. márc. 13. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!