Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy extrém bonyolult és bonyolult párkapcsolatom egy elég pikáns történettel. Kérem a trollkodókat kiméljenek!?
Lolci.
Bocsi, én se tudok segíteni, annál a résznél lefagytam, hogy egy évvel kisebb nálad a csajod.
Ne haragudj, tényleg nehéz megértei az írásod. Gondolom határon túli vagy, kisebb tájszólással, régies fogalmazással.
Ezt a kapcsolatot hagynod kéne most. Próbálj meg a sulira koncentrálni. Az is irtó nagy baj, hogy százfelé akarsz egyszerre mindent csinálni: tanulni, párkapcsolatot, dolgozni, stb. De félúton te magad elvesztél - hol maradtál te, a személyiséged, az igényed a kikapcsolódásra, a barátokra, a saját igényeid kielégítésére?
Részben emiatt is hanyagoltad el a kapcsolatod és menekültél el pl játékba - mert önmagad sem tisztelted annyira, hogy figyelj a saját igényeidre.
A barátnőd is kivehette volna jobban a részét a mindennapos dolgokból és ha baj van, nem megcsalni kell a másikat, hanem megbeszélni - ezt itt ő elhibázta.
Szerintem ez már sajnos veszett fejsze nyele. Annyit martátok egymást, hogy ez már egy igazán mérgező szituáció és csak kifordít téged is önmagadból.
A legjobb amit, tehetsz az az, hogy megpróbálsz talpra állni apránként. Próbálj meg most minden erővel a sulira koncentrálni és magadra.
Én is kb hasonló cipőben járunk, nekem is van egy iszonyat brazil szappanopera jellegű történetem és ott is annyira halálra martuk egymást... :/
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!