Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyuci kisfiából lehet egyszer felnőtt férfi aki leszakad az anyjáról, vagy ne is reménykedjek ebben?
Micsoda meglepetés, már megint negatív módon általánosítasz a férfira nézve.
A kérdező maga írta, hogy az édesanyja akart velük nyaralni menni. Ugyan miből gondolod, hogy az anyja, akár egy rabszolga csak robotol folyamatosan kényszerből, hiszen a 27 éves fia valószínűleg éhen is pusztulna már esetben...
Gondolom az anyjának fontos a fia, valószínű nincs más az életében és önszántából szeret róla gondoskodni, nem akarja elveszíteni, közel akar maradni hozzá.
Az meg sem fordul a fejedben, hogy az anyáknak ösztönösen jó érzés valamit adni, valamit megcsinálni a gyerekének mert így érzi magát jól?
Az én anyám is volt, hogy a tudtom nélkül, önszántából átrendezte és teljesen kitakarította a szobámat amikor távol voltam 1-2 hétig. És nem azért csinálta volna mert ez parancsba volt neki adva. Ja, és bár tisztaság volt, de hónapokig nem találtam semmit utána :D szóval nem köszöntem éppen meg.
Persze egy elvakult férfigyűlölőnek hiába magyarázom, számára csak önző óriáscsecsemők meg rabszolgasorsba taszított szerencsétlen nők léteznek mint egyetlen opció.
Adj neki egy kis időt. Költözzetek össze, fektessétek le a szabályokat és ha nem alkalmazkodik ezekhez, akkor lapát.
Egyébként ha nem képes leválni, akkor már csak az anyja halálakor fog megváltozni.
Akkor mi a kérdés? A párod NEM válik le az anyja csöcséről, feleslegesen bxod el a fiatalságodat ilyenre.
Nem az a baj, hogy otthon él, de az már igen, hogy az anyja mos-főz-takarít rá is, mintha egy óriásbébi lenne. Tiszta szánalmas, és nem fog változni.
Unokabátyám is ilyen, 28 éves koráig anyuci csinált helyette mindent, elvett egy lányt, most a csaj főz-mos-takarít 8-10 órás munka után, mert a pasas egy fát nem tenne keresztbe, sőt, hisztizik, ha a nőci nem ad neki meleg vacsorát - este kilenckor, mikor hazaesik a melóból.
Exem dettó ugyanez volt, és mikor beteg lettem (38 fokos láz, fájt mindenem), akkor is elvárta, hogy csináljak neki vacsorát meg ilyenek, de ő egy teát nem rakott volna le elém, sőt, volt, hogy ott hagyott egy hétvégére, mert "anyás hétvége" volt épp, és leutazott vidékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!