Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyuci kisfiából lehet egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyuci kisfiából lehet egyszer felnőtt férfi aki leszakad az anyjáról, vagy ne is reménykedjek ebben?

Figyelt kérdés
A párom anyuci kisfia, és ezt be is ismerte. Azt mondta változni fog, de én nem tudom bízhatok-e benne, vagy ez a változás időleges. Szerintetek érdemes vele maradnom, vagy ne is reménykedjek?
2018. márc. 12. 19:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
Idővel kiderül, pl összecuccol e veled, mennyire veszi ki a részét a házimunkából, párként kezel e vagy pótanyuciént
2018. márc. 12. 19:30
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

Micsoda meglepetés, már megint negatív módon általánosítasz a férfira nézve.

A kérdező maga írta, hogy az édesanyja akart velük nyaralni menni. Ugyan miből gondolod, hogy az anyja, akár egy rabszolga csak robotol folyamatosan kényszerből, hiszen a 27 éves fia valószínűleg éhen is pusztulna már esetben...

Gondolom az anyjának fontos a fia, valószínű nincs más az életében és önszántából szeret róla gondoskodni, nem akarja elveszíteni, közel akar maradni hozzá.

Az meg sem fordul a fejedben, hogy az anyáknak ösztönösen jó érzés valamit adni, valamit megcsinálni a gyerekének mert így érzi magát jól?

Az én anyám is volt, hogy a tudtom nélkül, önszántából átrendezte és teljesen kitakarította a szobámat amikor távol voltam 1-2 hétig. És nem azért csinálta volna mert ez parancsba volt neki adva. Ja, és bár tisztaság volt, de hónapokig nem találtam semmit utána :D szóval nem köszöntem éppen meg.

Persze egy elvakult férfigyűlölőnek hiába magyarázom, számára csak önző óriáscsecsemők meg rabszolgasorsba taszított szerencsétlen nők léteznek mint egyetlen opció.

2018. márc. 12. 19:34
 13/19 anonim ***** válasza:
63%
27 evesen nem gaz, ha otthon lakik, de tervezzen veled kulon eletet, amiben benne van az osszekoltozes is. Ti dontitek el, hogy ez mikor lenne idealis. A volt baratom volt ilyen, lehamoztam az anyjarol, de minek... visszakoltozott 27 evesen, mindene meg volt. Mondjuk en szakitottam vele. Meg ha lazas volt is felhivta az anyukajat, hogy bevehet-e egy szem gyogyszert... a parom is otthon lakott 27 evesen, de par honapon belul osszekoktoztunk es en vagyok a Vilag legboldogabb embere. O baratnovel akart koltozni es nem egyedul. De o el is koltozott 😊
2018. márc. 12. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Adj neki egy kis időt. Költözzetek össze, fektessétek le a szabályokat és ha nem alkalmazkodik ezekhez, akkor lapát.

Egyébként ha nem képes leválni, akkor már csak az anyja halálakor fog megváltozni.

2018. márc. 12. 20:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is az voltam 22 éves koromig. Aztán a mélyvízbe ugrottam, és azóta bátran vallom magam férfinak.
2018. márc. 12. 21:21
 16/19 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltuk az összeköltözést, de nem működött. Az anyukája majdnem mindennap velünk volt (nekem csinált helyet náluk), utána úgy döntöttem mégsem költözöm hozzá.
2018. márc. 12. 22:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Akkor mi a kérdés? A párod NEM válik le az anyja csöcséről, feleslegesen bxod el a fiatalságodat ilyenre.

Nem az a baj, hogy otthon él, de az már igen, hogy az anyja mos-főz-takarít rá is, mintha egy óriásbébi lenne. Tiszta szánalmas, és nem fog változni.

Unokabátyám is ilyen, 28 éves koráig anyuci csinált helyette mindent, elvett egy lányt, most a csaj főz-mos-takarít 8-10 órás munka után, mert a pasas egy fát nem tenne keresztbe, sőt, hisztizik, ha a nőci nem ad neki meleg vacsorát - este kilenckor, mikor hazaesik a melóból.

Exem dettó ugyanez volt, és mikor beteg lettem (38 fokos láz, fájt mindenem), akkor is elvárta, hogy csináljak neki vacsorát meg ilyenek, de ő egy teát nem rakott volna le elém, sőt, volt, hogy ott hagyott egy hétvégére, mert "anyás hétvége" volt épp, és leutazott vidékre.

2018. márc. 13. 16:51
 18/19 A kérdező kommentje:
Amikor nincs ott az anyja, megcsinál maga mindent, meg amikor nála vagyok tőlem se várja el, hogy főzzek meg mossak rá.
2018. márc. 13. 21:56
 19/19 anonim ***** válasza:
az nem összeköltözés. hogy kapsz egy fiókot náluk.
2018. márc. 14. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!