Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezek után elhívnátok a párotokat buliba?
Amit tudni kell, hogy már több éve együtt vagyunk, de ha együtt megyünk bulizni valahova, akkor mindig veszekedés a vége. Így nem nagyon szoktunk eljárni, vagy külön, ami engem nem zavar. A barátomat viszont nagyon zavarja, ha én eljárok, számon kér, hogy kikkel, hova megyek, mikor megyek haza, stb.
Egyszer volt, hogy eljött ő is, hogy megismerje a társaság tagjait, hátha akkor nem fog így viselkedni. De állandóan beszólogatott, minek iszok annyit, miért táncolok nélküle, jaj vele nem is beszélgetek, mi az hogy véletlenül hozzáértem valakihez, hülye vagyok ha iszok, mikor megyünk már haza, stb, nagyon idegesített engem is meg a társaságot is... Hazafele is ordítozott az utcán, dobálta a telefonját a betonon, stb, mert "én lexartam a fejét".
Most megint elhívtak, és amikor ezt mondtam a barátomnak, hogy szeretnék menni, persze rögtön, hogy kikkel, hova, mikor, stb, majd hozzá tette, hogy ő is jönne.
Én viszont nem akarom, hogy jöjjön! Hogy mondjam ezt meg neki? Azt hiszi meg akarom csalni, pedig nincs oka a féltékenységre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!