Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 férfi se becsüli azt h amikor a férfi haza jon munkábol pl északairol reggel 6 kor, és lefexik nyomogja a telojat délutan 12 ig?
Àllj le a szolgáskodással! Ha te nem becsülöm magad, akkor màs hogy becsüljön?!?
A férfi àltalàban nem a màrtír bejàrónő típusra bukik, hanem a magabiztos, önàlló céltudatos NŐre.
Boldogabb lennél, ha az derülne ki, hogy egy férfi se becsüli?
Miért élsz vele? Csak rajtad múlik, hogy meddig tűröd még ezt. Leléphetsz, kidobhatod, változtathatsz a hozzáállásodon, stb. Gondolkodj.
Hesteg metoo
Nyilván könnyebb a neten hisztizni, mint megbeszélni/szétmenni
Te választottad ezt a "férfit".
Engem nem érdekelne, hogy becsülei-e vagy sem, mert tennék ilyent.
"A férfi àltalàban nem a màrtír bejàrónő típusra bukik, hanem a magabiztos, önàlló céltudatos NŐre."
Hát én meg hogy pont az ilyen otthonosan ténykedő nőkre "bukok", az önálló, magabiztos, céltudatos nőket meg a hátam közepére.
De garantálom a férfiak 90%-a szintén így van evvel, érdekes módon az egoista nők hiszik azt, hogy őket mindenki imádja, bármekkora balfékek is. (balfék=önálló, magabiztos, céltudatos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!